casino siteleri

Malatya'da Yılan kendisini yakalamaya çalışan itfaiye görevlisine saldırdı

Malatya Haber Girişi : 08 Temmuz 2016 21:56
Malatya'da Yılan kendisini yakalamaya  çalışan itfaiye görevlisine saldırdı

Malatya’da bir evin bahçesine giren yılanı yakalamaya çalışan, itfaiye görevlisi, yılanın öfkesiyle karşılaştı.

Alınan bilgiye göre; Battalgazi ilçesine bağlı Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi'nde, bir evin, zemini beton olan bahçesinde yaklaşık 1.5 metre uzunluğundaki yılanı gören vatandaşlar, durumu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekipleri, yılan yakalamada kullanılan özel aparatla çalışma yaptı.

Özel iş elbisesini giyen itfaiye görevlisi, bahçenin içerisindeki küçük dolabın arkasında duran yılanı yakalamak için aparatı uzattı. Ancak yılan bu durumu fark ederek yerini değiştirdi. Zeminin beton olması ve çevresinin de beton duvar olması nedeniyle kaçacak yer bulamayan yılan, itfaiye görevlisinin elindeki aparatı uzattığı esnada ani hareketle kendisini korumaya çalışarak, görevliye saldırdı. Bu esnada itfaiye görevlisi geri adım atarken, yılan kaçmaya çalıştı.

İtfaiye görevlisi yılanı baş kısmına yakın bölgede aparatla canlı olarak yakaladı. Yılanın ağır olması nedeniyle itfaiye görevlisi, plastik bidon getirilene kadar bekledi. Yılan daha sonra itfaiye görevlilerince Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’ne teslim edildi. Yılanın yeniden doğaya bırakıldığı belirtildi.

Deprem konutları