casino siteleri

Malatya´da yoğun sis etkili oluyor

ÇEVRE Haber Girişi : 31 Aralık 2023 09:57
Malatya´da yoğun sis etkili oluyor
Malatya´da yoğun sis etkili oluyor

Malatya´da yoğun sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Günün ilk saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle havayolu ulaşımında da aksamalar yaşandı. Malatya´da bugün programı olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu´nun uçağının da Malatya´daki sis nedeniyle halen Ankara´dan kalkamadığı öğrenildi.

Deprem konutları


Malatya´da yoğun sis özellikle ulaşımda aksamalara neden oluyor. Trafikte ilerleyen sürücüler yer yer görüş mesafesi 20-30 metreye kadar düşen sis nedeniyle ilerlemekte zorluk yaşarken, havayolu trafiğinde de sis nedeniyle aksamalar meydana geliyor. Malatya´dan sabah saatlerinde Ankara ve İstanbul´a kalkacak uçakların sis nedeniyle uçuşları iptal olurken Malatya´da bugün programı olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu´nun uçağının da Malatya´daki sis nedeniyle halen Ankara´dan kalkamadığı öğrenildi.

YouTube Haber arası


Kentin genelinde etkili olan sisin etkisini sürdüreceği öğrenilirken yetkililer özellikle karayolunda sürücülerin sis nedeniyle dikkatli ilerlemelerini istiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.