casino siteleri

Malatya´daki deprem soruşturmasında tutuklu sayısı 11´e yükseldi

Asayiş Haber Girişi : 16 Şubat 2023 22:51
Malatya´daki deprem soruşturmasında tutuklu sayısı 11´e yükseldi
Malatya´daki deprem soruşturmasında tutuklu sayısı 11´e yükseldi

Malatya´da depremde hasar gören ve yıkılan binalarla ilgili soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 7 zanlı daha tutuklandı. Son tutuklamalarla beraber tutuklu sayısı 11´e yükseldi.

Deprem konutları


Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya´da hasar oluşan ve yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu bulunduğu tespit edilen çeşitli meslek gruplarındaki 46 zanlıya yönelik Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı´nca başlatılan soruşturma kapsamında 19 şahıs gözaltına alınırken, zanlılardan 4´ü dün çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı. Bugün adliyeye sevk edilen 7 zanlının da tutuklandığı soruşturmada son tutuklamalarla beraber tutuklu sayısı 11´e yükseldi.

YouTube Haber arası


Firari durumda olan 20 şüphelinin yakalanması yönelik Ankara, Antalya, Çanakkale, Çorum, İstanbul, Konya ve Ordu´da çalışmalar başlatılırken, zanlılar için yurt dışı yasağı tedbir kararı alındı.
15 zanlının polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü belirtilirken, 7 şüphelinin açık kimlik ve adres bilgilerine yönelik çalışmalarında devam ettiği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.