casino siteleri

Malatya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel ayakkabı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 04 Mayıs 2024 13:34
Malatya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel ayakkabı
Malatya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel ayakkabı

Malatyada ayakkabı profesörü olarak tanınan Mehmet Ceyhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeliye özel üretim ayakkabı yaparak en kısa sürede teslim etmek istediğini söyledi.

Deprem konutları


Malatyada Ayakkabı profesörü olarak tanınan 40 yaşındaki Mehmet Ceyhan, bir depremzede esnaf olarak her zaman yanlarında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye özel olarak ayakkabı üretti.
Dünyanın tek ayakkabı profesörü olduğunu söyleyen Ceylan, Cumhurbaşkanımıza çok güzel bir ayakkabı yaptık. Hakiki deri yumuşaktır, tamamen doğal deriden yaptık. El emeği göz nuru olan bu ayakkabılarımızı bizzat Ankarada Külliyede kendilerine teslim etmek istiyorum diye konuştu.

Esenlik haber arası


Deprem sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğanın özellikle bölgeye çok ciddi desteğinin olduğunu ve halen de desteklerinin sürdüğünü aktaran Ceylan, bu nedenle de bir depremzede esnaf olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeliye böyle bir hediye takdim etmek istediğini dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçelinin ayakkabı numaralarını ise katıldıkları programlarda öğrendiğini aktaran Ceylan, küçükken başladığı ayakkabıcılık mesleğini halen büyük bir şevkle devam ettirdiğini de söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.