casino siteleri

Malatya'lı Genç Yönetmen Yeni Film Çekimlerine Başladı

Kültür-Sanat Haber Girişi : 09 Ekim 2016 23:55
Malatya'lı Genç Yönetmen Yeni Film Çekimlerine Başladı
MALATYA HABER - MALATYA'N

Hikayesinin yönetmen Haydar Işık'a ait olduğu, Zeynep Yılmaz'ın yazdığı, yapımcılığını İsmail Çağlar ve Haydar Işık'ın yaptığı, Umudun Kıyısında adlı sinema filminde Levent Sülün, Burçin Abdullah, Ümit Acar, Gülşah Çomoğlu, Fırat Can Aydın, Malatya'lı tiyatro sanatçısı Ömer Konakçı, Eren Körler, Tolga Akman, Cem Başaran Aksan ve Teoman Ayık gibi ünlü isimler yer alıyor.

Deprem konutları

Etiler'deki basın lansmanında konuşan yönetmen Haydar Işık: "Hepimizin yakınları arasında kanserden dolayı bu illete yakalananlar ve ya hayatını kaybedenler vardır. Aslında bizler onların dünyaya bakış açılarını hayatlarını hep uzaktan takip edebildik. Onların acılarını paylaşabiliyoruz ama bir kanser hastası gözünden dünyaya bakış açımız nasıl olurdu. Hikayeyi yazarken bu şekilde düşündüm. Sevgili Zeynep Yılmaz'ın da kaleminden güçlü bir senaryo çıktı. Oyuncu arkadaşlarımızın da bu senaryoya büyük katkı vererek güzel bir sanat eserini hep birlikte ortaya çıkaracağımızdan eminim" dedi.

Malatya'ya özlemini ve vefasını unutmadığını ifade eden Işık, "Malatya benim için çok özel bir yerde. Bizler geldiğimiz yeri asla unutmadık, unutmayacağız. O yüzden Anadolu'dan çıkıp buralara gelmiş biri olarak Anadolu'nun bağrında sinemaya gönül veren gençlerimize el uzatmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Bu filmimizde Ömer Konakçı'ya önemli bir rol ve şans veriyoruz. Bir sonraki filmimizde de diğer gençlerimize şans vermeye devam edeceğiz.

YouTube Haber arası

Işık son olarak; Gönül isterdi ki bu filmimizi Malatya'da çekelim. Çok istememiz ve istişarelerimize rağmen bu şartları oluşturamadık. O yüzden filmimizi Eskişehir'de çekeceğiz. Herkes için hayırlı olsun" dedi.