casino siteleri

Malatya Milli Eğitim Müdürü değişti

Eğitim Düzenleme Tarihi : 11 Eylül 2020 20:47 Haber Girişi : 11 Eylül 2020 20:49
Malatya Milli Eğitim Müdürü değişti
Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın yerine Battal Kanbay atandı.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın yerine Battal Kanbay atandı.

Deprem konutları

Malatya’ya Milli Eğitim Müdürü olarak 2014 yılında atanan ancak görev yaptığı süre içinde eğitim camiasını karşısına alan Ali Tatlı için bir süredir tepki sesleri artmıştı. Gelinen süreçte Tatlı'nın görevinden alınması Malatya’da olumlu bir hava oluşturdu.

Sultangazi'de Şube Müdürü olarak görev yapan Battal Kanbay, Ali Tatlı’nın yerine Malatya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

YouTube Haber arası

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Ali Tatlı’nın ise Bakanlığa çekildiği belirtilirken,Pütürgeli olan Battal Kanbay; Sultangazi Şube Müdürlüğü, Edirne İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mert Can 13 Eylül 2020 23:01

    Bu değişiklik çok yerinde oldu. Malatya bazılarına göre fazla büyük.

  • Melih 12 Eylül 2020 08:10

    Sen bir haber sitesi olarak bir habere kendi yorumunu düşünceni katamazssın kardeşim tarafsız olun

  • Murat f 11 Eylül 2020 23:25

    Haberi önce müjde vermeniz talihsizlikti zaten. Düzeltmeniz isabet olmuş.

  • Velioğlu 11 Eylül 2020 22:14

    Reiste dünyayı karşısına aldı reise karşıda çakalların sesleri yükselmeye başladı demekki sizin haber anlayışınıza göre çakallar haklı. Lütfen tarafsızsanız yayınlayın

  • Murat f 11 Eylül 2020 22:06

    Bu nasıl bir haber başlığıdır tiksindim. Ben bir malatyalı olarak asla böyle düşünmüyorum. 8 yıldır malatyaya hizmet vermiş malatyanın eğitimdeki başarılarında imzası olan bir adam. Acaba kimlere eyvallah etmedi hangi dayıların yeğenlerini bir yerlere atamadıda bu şekilde bir haber yapılıyor. Bu haberi tüm malatyalılara mal etmekte nedir. Ali Tatlı eğitim camiasını karşısına almışmış. Cumhurbaşkanımızda tüm dünyayı karşısına alıyor vatan için. Bunada bir yorumunuz varmı acaba..

  • okan yılmaz 11 Eylül 2020 21:40

    Milleti Pütürge ye sürsün bi Pütürge li tarafından yerinden edilsin Allahın hesabı bu. bu kadar insanın günahına girmişti Allah'a havale etmiştik hak yerini buldu

  • Hasan 11 Eylül 2020 21:18

    Sitede tarafsız yazıyor ama hangi açıdan bakılarak böyle bir başlık atılmış anlam veremedim. Tarafsız olmak demek belli bir açıdan bakarak siyasetçilerin reklamlarını almak demek değil. Yayınlarsanız