casino siteleri

Malatya Platformundan Altunay'a Teşekkür Belgesi

Özel Haber Haber Girişi : 30 Eylül 2018 02:38
Malatya Platformundan Altunay'a Teşekkür Belgesi
Malatya Platformundan Mal

İstanbul Doubletree By Hılton otelinde gerçekleştirilen Malatya Platformunda İştişare ve tanışma toplantısında Teşekkür Belgesi Takdim Töreni gerçekleştirildi.

Deprem konutları

İştişare toplantısına Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat,Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı  MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş Malatya Platformu Genel Başkanı Muzaffer Tunç, Genel Başkan vekili Sedat Cömertoğlu çok sayıda Malatyalı ve diğer illerden katılım gerçekleşti.

Malatya Platformu iştişare ve tanışma toplantısında  Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat,Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı  MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş Malatya Platformu Genel Başkanı Muzaffer Tunç, Genel Başkan vekili Sedat Cömertoğlu birer konuşma yaparak Malatya Platformu hakkında bilgi verildi. Konuşmalardan sonra soru cevap kısmına geçerek Malatya'da Eğitimi ve Türkiye'de Eğitimi daha ileriye nasıl götürüleceği tartışıldı.

Son bölümde ise Malatya Platformu tarafından emeği geçenlere Teşekkür Belgesi Takdim edildi.

Malatya Platformu Genel Başkanı Muzaffer Tunç emeği geçenlere teşekkür ederek belgelerini taktim etti, 

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat,Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı  MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, Malatya Alikanlılar Kurucu Başkanı ve İşadamı Aziz Altunay ve diğer emeği geçenlere Teşekkür Belgesi Takdim edildi.

YouTube Haber arası

Malatya Alikanlılar Kurucu Başkanı ve İşadamı Aziz Altunay yaptığı açıklamada ,Malatya için Ülkemiz için  yapılacak çalışmalarda her zaman  destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Altunay İstanbul'da Malatyalıları bir araya getirerek kendi kültürümüzü yaşatmaya devam etmek adına bu oluşumlar çok önemli olduğunu söyledi.