casino siteleri

Malatya semt konaklarında anlamlı program

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 11 Kasım 2023 12:41
Malatya semt konaklarında anlamlı program
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün vefatının 85´inci yı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün vefatının 85´inci yıldönümünde Malatya Park AVM´de 10 Kasım Atatürk´ü Anma programı düzenlendi.
Anma programında Malatya Büyükşehir Belediyesi Salköprü Semt Konağı Eğitim Merkezi öğrencilerinden Alperen Ulutaş ve Zeynep Gökçen Ulutaş `Mustafa Kemal´i Düşünüyorum´ adlı şiir seslendirdiler.
Özalper Semt Konağı öğrencileri ise 10 Kasım Atatürk Oratoryosunu sahneledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün sevdiği şarkılar Büyükşehir Belediyesi Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korosu Solistlerinden Sena Altıntop Göksu ve Ahmet Uçar tarafından seslendirildi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk sergisinin olduğu alanı gezen vatandaşlar, Atatürk´ün Malatya´ya gelişini sembolize eden fotoğraflarla çektirdikleri hatıra fotoğrafları baskısı yine anlık olarak yapılarak vatandaşlara teslim edildi.