casino siteleri

Malatya´ya şehit ateşi düştü

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 23 Aralık 2023 01:02
Malatya´ya şehit ateşi düştü
Irak´ın kuzeyinde PKK´lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın´ın şehadet haberi Malatya´daki aile
Irak´ın kuzeyinde PKK´lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın´ın şehadet haberi Malatya´daki aileye ulaştı. Anne ve babası Umre´de olduğu öğrenilen şehidin baba ocağı Türk Bayrakları ile donatıldı.

Irak´ın kuzeyindeki üsse PKK´lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 3 askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın´ın (22) acı haberi Malatya´nın Battalgazi ilçesinde yaşayan aileye ulaştı. İlçe Kaymakamı Erkan Savar, Alacakapı Mahallesinde bulunan aileye acı haberi ulaştırırken şehidin anne ve babasının Umre için Mekke´de oldukları öğrenildi. Geçtiğimiz yıl göreve başladığı belirtilen şehidin bir kardeşinin de TSK´da görevli olduğu öğrenildi. Aslen Bingöl´ün Karlıova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şehidin cenazesi ise Malatya´nın Battalgazi ilçesinde defnedilecek.
Acı haberi duyan şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken sokak itfaiye ekiplerince Türk bayrakları ile donatıldı. Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın´ın bir süre önce sosyal medya hesabında yayınladığı "şehit olursam bunu paylaşın" ifadesi ise yürekleri buruktu.