casino siteleri

Malatya’da İl Başkanı küfür etti

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 26 Temmuz 2019 12:55 Haber Girişi : 26 Temmuz 2019 12:54
Malatya’da İl Başkanı küfür etti
Kendisi ile ilgili yazdığ

CHP Battalgazi eski İlçe Başkanı Dr. Ahmet Küçükşahin kayisihaber.com’da yazdığı köşe yazısı yüzünden CHP İl Başkanı Enver Kiraz tarafından “küfürlü mesaj” attığını yazdı.

Deprem konutları

“Enver Kiraz’ın Seviyesiz Cevabına Cevabımdır” başlığıyla yazı yazan Küçükşahin, Enver Kiraz ile ilgili Partinin parasını yemiş olmasına rağmen o makamda tutuldu” yazmasının ardından CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın özelden Küçükşahin’e “Partinin parasını yiyenin anasını avradını, ama böyle bir şey yokkem yazanın da …’ diye bir mesaj gönderdiğini yazdı.

Ahmet Küçükşahin’in bugün yazmış olduğu yazının ilgili bölümü şu şekilde:

“22 Temmuz günü “kaysihaber.com” sitesinde yayınlanan yazımda belirttiğim gibi, CHP’nin bu iki kişiden kurtulması gerekiyor.  Yazımda ayrıca “… partinin parasını yemiş olmasına rağmen Enver Kiraz o makamda tutuldu” dememe Enver Kiraz kızmış ve Massenger üzerinden şahsıma “Partinin parasını yiyenin anasını avradını, ama böyle bir şey yokkem yazanın da …..” diye bir mesaj göndermiş. 

Bu seviyesiz ifadeyi Malatya halkının ve özellikle CHP camiasının takdirlerine sunuyorum. 

Massanger’da, Enver Kiraz tarafından, şahsıma gönderilen cevabı bakınca; böyle bir ifadeyi kullanan kişinin (Enver Kiraz’ın) toplumsal seviyesinin bu ifadeye uygun olduğu ve hukuksal bir iddiaya nasıl yaklaşması gerektiğini bilmediği anlaşılmaktadır.

Ayrıca, böyle ağır bir iddiada bulunmama rağmen basına bir açıklama yapmamasını da okuyucuların takdirine bırakıyorum.”

YouTube Haber arası

Yazının tamamını okumak için : https://kayisihaber.com/yazi/ahmet-kucuksahin/enver-kirazin-seviyesiz-cevabina-cevabimdir/144/