casino siteleri

Malatyada ilk iftar yapıldı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 11 Mart 2024 22:36
Malatyada ilk iftar yapıldı
Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verecek.Deprem bölgesi Malatyada bu yıl Vakıflar B
Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verecek.
Deprem bölgesi Malatyada bu yıl Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan iki çadırda günlük 3 bin 200 kişiye iftar verilecek. Ramazan ayının ilk günü başlayan iftar programı ile ilgili konuşan Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, Kültür ve Turizim Bakanlığına bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Genel Müdürümüz Sayın Sinan Aksunun talimatıyla 81 ilde iftar programı hazırladı. Bu kapsamda Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca görev alanında bulunan Malatyada 3 bin 200 kişiye, Tuncelide 4 bin 500, Elazığda ise bin öğrenciye iftar yemeği verecektir dedi.
Bölge Müdürü Adem Bacanlı, Ramazan ayı boyunca Malatyada İl Halk Kütüphanesinin bahçesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi açık otoparkı olmak üzere iki yerde iftar çadırlarımız, ayrıca Elazığ Kültürpark içerisinde bulunan Mamuret-ül Aziz salonunda ve Tunceli Munzur Üniversitesi kampüs yemekhanesinde 30 gün iftar yemeği programımız olacaktır. Sahip olduğumuz beraberlik ve dayanışma ruhu ile Ramazan ayının bereketini artırmak amacıyla iftar sofralarımızda halkımız ve öğrencilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.