casino siteleri

MALATYA’DA KAÇAK SİGARA VE CEP TELEFONU ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş Haber Girişi : 20 Ekim 2015 15:47
 MALATYA’DA KAÇAK SİGARA VE CEP TELEFONU ELE GEÇİRİLDİ

Malatya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince, kaçakçılık suçlarını önlemeye yönelik yapılan çalışmalarda, 9 bin 200 paket gümrük kaçağı sigara ve 48 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. 
Konuyla ilgili Malatya Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “İlimiz genelinde yapılan çalışmalarda, 3 ayrı kaçak sigara operasyonu yapılmış, yakalanan şahıslardan 9 bin 200 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş ve 3 şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapılmıştır. Ayrıca 3 kaçak cep telefonu operasyonu yapılmış, yakalanan 3 şahıstan 48 adet kaçak cep telefonu ele geçirilmiş ve el konulmuştur” bilgisi verildi.
Açıklamanın devamında, “Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor” denildi.

Deprem konutları