casino siteleri

Malatya’da Minibüsçü ve servisçiler sandığa gitti

Malatya Haber Girişi : 07 Ocak 2018 14:28
Malatya’da Minibüsçü ve servisçiler sandığa gitti
Malatya Minibüsçüler ve U

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odasında Olağan Genel Kurulu başladı.

Mevcut Başkan Mesut İnce dahil 3 adayın yarıştığı Olağan Genel Kurul Divan üyelerinin seçilmesi ile başladı. İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporu okundu. Bilanço gelir, gider hesaplarının okunmasının ardından da başkan adayları söz aldı.

Genel Kurulun hayırlara vesile olmasını temenni eden başkan adayı Yusuf Ünsal Emre, seçim sürecinde esnafın tamamına yakını ile görüşerek istişare ettiklerini söyledi.

Makam için aday olmadığını söyleyen Emre, esnafın sorunlarını göz önünde bulundurarak kendilerine bir yol haritası çizdiklerini belirterek, seçilmesi durumunda 4 yıl boyunca bu planları hayata geçireceklerini dile getirdi.

Daha sonra söz alan bir diğer başkan adayı Hasan Bedir ise, seçimin esnaflar için hayırlı olmasını dileyerek, başkan seçilmesi durumunda hayata geçirecekleri projelerini anlattı. Amaçlarının esnafların sorunlarını azaltmak olduğunu söyleyen Bedir, her zaman esnafların yanında olacaklarını ifade etti.

Son olarak söz alan mevcut başkan Mesut İnce ise, bu güne kadar hiçbir şahsi hesap içinde olmadıklarını aktararak, görev yaptıkları dönem boyunca esnafların sorunlarını bitirmek için çalıştıklarını kaydetti.

Görev yaptıkları 4 yıl boyunca servisçilerden alınan bağışı ve korsan servisleri bitirmek için mücadele ettiklerini ifade eden İnce, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan adaylarının konuşmalarının ardından oy verme işlemi başladı. Saat 17.00’a kadar oy verme işleminin sürmesi daha sonra ise sayım işlemlerine geçilmesi bekleniyor.

Deprem konutları