casino siteleri

Malatyada Ramazan boyunca 3 bin 300 kişiye iftar verilecek

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 09 Mart 2024 16:51
Malatyada Ramazan boyunca 3 bin 300 kişiye iftar verilecek
Malatyada Ramazan ayında Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2 bölgede kurulan iftar çadırlarında günlük 3 bin 500 kişiye iftar yemeği verilecek.Vakıfla
Malatyada Ramazan ayında Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2 bölgede kurulan iftar çadırlarında günlük 3 bin 500 kişiye iftar yemeği verilecek.
Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı sürecinde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkı ile Kanalboyunda bulunan 100. Yıl Halk Kütüphanesi önünde kurulan çadırlarda Malatyalılara iftar yemeği verilecek.
Detaylar hakkında açıklamalarda bulunan Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Bu iftar organizasyonlarını yapıyoruz ama ilk defa bu yıl Vakıflar Genel Müdürümüz Sinan Aksunun talimatlarıyla 81 ilde bunu yapmaya başladık. Malatyada iki lokasyonda 4 çadır, Elazığda bir salonda bin kişilik, Tuncelide de Munzur Üniversitesinin yemekhanesinde 4 bin 500 öğrencinin bir ay boyunca iftar yemeğini karşılayacağız. Hazırlıklarımız tamam dedi.
Bacanlı, Ramazan ayı boyunca hafta sonlarında salon ve çadırlarda çocuklara yönelik çeşitli etkinlik ve aktivitelerin yapılacağını da sözlerine ekledi. Bacanlı, ayrıca Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait olan ve deprem sonrası yıkılan Söğütlü Camiinin ise Emekliler Parkının olduğu alana inşa edileceğini söyledi. Müstakil bir cami olarak inşa edilecek olan Söğütlü Caminin projesinin hazırlandığını belirten Bacanlı, Yeni Camide ise restorasyonun sürdüğünü ifade etti.