casino siteleri

Malatyada yerel seçim hazırlıkları tamamlandı

POLİTİKA Haber Girişi : 30 Mart 2024 16:56
Malatyada yerel seçim hazırlıkları tamamlandı
Malatyada 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine saatler kala kent genelindeki okullarda sandıklar ve oy verme kabinleri kuruldu.

Malatyada 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine saatler kala kent genelindeki okullarda sandıklar ve oy verme kabinleri kuruldu. Toplam 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı kentte 07.00da başlayacak oy kullanma işlemleri için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Deprem konutları

 


Türkiye, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine kitlenirken önümüzdeki 5 yıl yerel yönetimleri yönetecek başkanlar, meclis üyeleri ve muhtarların seçileceği kritik seçime saatler kaldı. Tüm Türkiyede olduğu gibi Malatyada da son hazırlıklar tamamlandı. Kent genelinde 542 bin 177 kayıtlı seçmenin oy kullanacağı toplam 2 bin 7 sandığın kurulum işlemleri tamamlandı. Seçmenlerin oy kullanacağı kabinler de hazır hale getirilerek kentte seçim günü 07.00da başlayacak oy kullanma saati beklenmeye başlandı.

 

YouTube Haber arası


31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için seçim günü öncesi ve sonrasında 2 bin 785 Emniyet ve 2 bin 059 Jandarma personeli olmak üzere toplam 4 bin 844 güvenlik personeli görev alacağı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.