casino siteleri

Malatyalı depremzedeler, Süper Kupanın Malatyada oynanmasını istiyor

Spor Haber Girişi : 18 Ocak 2024 12:39
Malatyalı depremzedeler, Süper Kupanın Malatyada oynanmasını istiyor
Malatyalı depremzedeler, Süper Kupanın Malatyada oynanmasını istiyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koçun, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa müsabakasını deprem bölgesinde oynamak istediklerini söylemesi, deprem bölgesi olan Malatyada olumlu karşılandı. Malatyalı depremzedeler, mücadelenin Malatyada oynanmasını istiyor.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koçun, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurumun ziyareti sırasında yaptığı, "Süper Kupa, deprem bölgesinde oynansın" açıklaması Malatyada da olumlu karşılandı.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası


6 Şubatta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Malatyada vatandaşlar, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maçın kentlerinde yapılmasının şehir adına olumlu olacağı kanaatinde. Zor günler geçiren esnaf adına Süper Kupanın, Malatyada oynanmasının artılarının olacağını düşünen depremzedeler, bu mücadelenin depremzedelere de moral olacağı görüşünü dile getiriyorlar.
Trendyol 1. Ligde yer alan Yeni Malatyaspor, deprem sonrası federasyona başvurmuş ve 2 yıl ligden çekilmişti.
Böyle bir karar alınması durumunda uzun bir aradan sonra iki büyük takımın Malatyaya gelecek olması şimdiden taraftarları da heyecanlandırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.