casino siteleri

Malatyalı Kadının telefonunu kullandı

Gündem Düzenleme Tarihi : 06 Ekim 2019 17:00 Haber Girişi : 06 Ekim 2019 16:59
Malatyalı Kadının telefonunu kullandı
Malatyalı Kadının telefon

Hafta içi hergün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'a Afyonkarahisar da yaşayan 65 yaşındaki Ömer Günay, programa 63 yaşındaki eşi Ayşe Dudu Günay ile katıldı.

Deprem konutları

Ömer Bey, yıllardır böbrek yetmezliği ile savaşan eşine donör olmak isteyen ve kendini Leyla ismiyle tanıtan kadınla yıllardır birlikteliği olduğunu milyonların önünden anlattı, izleyenler kulaklarına inanamadı.

Ancak hikaye tam da bu noktada başlıyordu. Yıllardır Leyla ismiyle tanıdığı bu kadınla, eşi diyalize girmek için evden gittiğinde görüştüğünü itiraf eden 65 yaşındaki Ömer Bey, bu kadının soyismini daha bilmediğini belirtti.

Hiç çocuk sahibi olamayan çift, yaşananları gözyaşları içinde anlattı.

Senden Bir Çocuk Sahibiyim

5 yıldır Leyla isimli kadınla ilişki yaşayan Ömer Bey geçtiğimiz yıl büyük bir şok yaşadığını, Leyla'nın kendisini arayarak senin çocuğunu doğurdum dediğini anlattı.

Hiç baba olamayan yaşlı adam bu haberi büyük bir sevinçle karşıladığını ve eşi Ayşe Hanım Umre den geldikten sonra kendisiyle bu mutlu haberi paylaştığını belirtti.

Kendi çocuğu bildiği bebeği Şubat ayında yalnızca bir kez gördüğünü söyleyen yaşlı adam, Leyla'nın bebeği görmesi karşılığında kendisinden sürekli maddi talepleri olduğunu belirtti.

Eşine bir bebek veremediği için üzgün olan Ayşe Hanım ise eşi mutlu olsun diye bağrına taş bastığını ve seve seve bebeğe bakmaya hazır olduğunu söyledi.

1 aydır bu kadına ve bebeğe ulaşamayan yaşlı çift soluğu Esra Erol'da programında aldı.

Gerçekler Canlı Yayında Ortaya Çıktı

Yıllardır Leyla isimli kadınla aynı numaradan görüştüğünü belirten  Ömer Bey ilk şoku numaranın Ayten D. isimli bir kadının üzerine kayıtlı olduğunu öğrenince yaşadı.

Ayten D. i tanımadığını hayatında hiç görmediğini belirten Ömer Günay, Ayten hanımın fotoğrafını gördü ancak tanımadığını belirtti.

Kolları sıvayan Esra Erol da ekibi hat sahibi Ayten D. isimli kadına ulaştı. Ancak Ayten Hanım yıllardır Malatya'da yaşadığını ve evli olduğunu belirterek olayla bir ilgisi olmadığını söyledi.

Bunun üzerine çalışmalarını derinleştiren ekip, bu numaranın yaklaşık 9 yıldır yönlendirme usulüyle kullanıldığını tespit etti.

O hattın giden aramalarından bahsi geçen kadının kim olduğunu araştıran Esra Erol ve ekibi büyük bir şokla karşılaştı.

Gerçek isminin Latife Öcal olduğu tespit edilen kadın tam 57 yaşında 3 çocuk annesi evli bir kadındı.

Ekranda fotoğrafının gösterilmesi üzerine Esra Erol'da programının telefonları kilitlendi. Yayına bağlananlar anlattıklarıyla herkesi şok etti.

O KADIN BÜYÜK BİR DOLANDIRICIDIR

Yayına bağlanan bir çok kişi, kendisini Afyınkarahisar dan tanıdıklarını, yıllarca kendilerini ve yakınlarını evlilik vaadiyle dolandıran Latife Öcal tarafından Mağdur edildiklerini dile getirdi.

YouTube Haber arası

1 Yıldır baba olduğunu sanan 65 yaşındaki Ömer Günay ise bu programa gelmeseydim yıllarca gerçekleri öğrenemeyecektim dedi.