casino siteleri

Malatyalı Kuaför, Uluslararası Yarışmalarda jürilik yapacak

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 04 Şubat 2024 17:31
Malatyalı Kuaför, Uluslararası Yarışmalarda jürilik yapacak
CAT Dünya Kuaförler Konfederasyonu tarafından Tunusta gerçekleştirilen ve 60 ülkeden temsilcinin katıldığı programda Malatyalı Dünya Şampiyonu Kuaför Şe
CAT Dünya Kuaförler Konfederasyonu tarafından Tunusta gerçekleştirilen ve 60 ülkeden temsilcinin katıldığı programda Malatyalı Dünya Şampiyonu Kuaför Şener Eroğluna Uluslararası Jürilik Madalyası ve diploması verildi.
Türkiye Milli Takımı Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu, Tunusta gerçekleşen etkinlikte CAT Dünya Kuaförler Konfederasyonu tarafından aldığı madalya ve diploma ile artık bunda sonraki uluslararası yarışmalarda jüri olarak görev yapacak. Euro Cup Türkiye Kuaför Milli Takımı Başkanı Gökhan Hamarat ile birlikte Türkiyeyi uluslararası platformda temsil etmekten onur duyduğunu belirten Malatyalı Kuaför Şener Eroğlu, bundan sonra Türkiyeyi dünyada yapılacak tüm yarışmalarda jüri olarak temsil etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.
CAT DUNYA Genel Başkanı Antonio Bilanciodan madalya ve diplomasını alan Eroğlu, Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan Euro Cup Türkiye Milli Takım Başkanımız Gökhan Hamarat başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Malatyayı ve ülkemizi bundan böyle yapılacak tüm uluslararası kuaför yarışmalarında jüri olarak temsil edeceğiz. Her zaman yanımda olan aileme ve tüm meslektaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum dedi.
Şener Eroğlu, İtalyada ve Arnavutlukta dünya şampiyonluğu Ukraynada ise dünya üçüncülüğü alarak adından söz ettirdi.