casino siteleri

Malatyalı Muhtarlardan AFAD İl Müdürüne tepki

Malatya Haber Girişi : 24 Kasım 2023 13:21
Malatyalı Muhtarlardan AFAD İl Müdürüne tepki
Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ve mahalle muhtarları AFAD İl Müdürü Mustafa Türker’e tepki gösterdi.


6 Şubat depremi sonrası büyük yıkımın yaşandığı Malatya’da hak sahipliğinin açıklanması sonrası muhtarlar AFAD İl Müdürlüğü’nün ilgisizliği nedeniyle vatandaşla karşı karşıya kalmak zorunda kaldıklarını söyledi.
Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ile muhtarlar bir araya gelerek bu duruma tepki gösterdi ve AFAD İl Müdürü Mustafa Türker’in görevden alınmasını talep ettiler.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası


Malatya’da herkesin depremzede ve mağdur olduğunu belirten Başkan Demirci, 6 Şubat’ta büyük bir depremle karşı karşıya kaldık. İnsanların evi, canı, malı gitti. Burada herkes depremzededir, ben AFAD İl Müdürüne sesleniyorum, Malatya’nın büyük kamburudur. Muhtarlar olarak Kaymakamlık nezdinde sürekli toplantılar yaptık ama her seferinde AFAD Müdürü ve personelleri tarafından sıkıntı çıkarıldı. 4 gün önce kaymakamlık tarafından muhtarlara mesaj geldi, hak sahipliği kabul edilen ve edilmeyenlerin burada evrakları alınıp vatandaşlara teslim edilecek. Ancak şu saat olmuş, AFAD’ta eksik evraklar nedeniyle hiçbir muhtarımız mahallelerindeki depremzedeleri bilgilendiremedi. Ben Buradan AFAD İl Müdürüne sesleniyorum. Lütfen o görevi bırakın, layık olan biri gelsin. Burada da Sayın Valime ve diğer yetkililere sesleniyorum artık yeter Malatya’nın üzerindeki bu kamburu kaldırsınlar” dedi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hasan Doğan 25 Kasım 2023 01:29

    Malatya’nın en büyük sorunu bu adam