casino siteleri

Malatyalılar Başkan Gürkan’a soruyor

Özel Haber Haber Girişi : 23 Eylül 2021 22:21
Malatyalılar Başkan Gürkan’a soruyor
Malatyalılar Başkan Gürkan’a soruyor


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, YİMPAŞ binaları ve 17 bin M2’lik YİMPAŞ arazisiyle ilgili yaptığı çelişkili açıklamalar vatandaşların akıllarına “Biz hangi Gürkan’a inanalım” sorusunu getirdi.

Deprem konutları

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı YİMPAŞ’ı Malatya halkına kültürel ve sosyal hizmetler üretecek kamusal mekânlar kurulması amacıyla, 30 yıllık irtifak (kullanım) haklarını Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne devretti.

 

Ekim 2020- Büyükşehir belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Kütüphane, kültürel aktivite ve özellikle gençlere yönelik sosyal aktivite mekânları” kurulacağını açıkladı. 

 

28 Ekim 2020- Büyükşehir Belediyesi YİMPAŞ binalarının onarımı ve yenilenmesi için bir tadilat ihalesi düzenledi. İhaleyi, 10 milyon 974 bin bedelli teklifle Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MESTON Şirketi kazandı.

 

Nisan 2021- YİMPAŞ Binaları ve YİMPAŞ Arazilerinin 30 yıllık kullanım hakkı özel bir şirkete yıllık 1 milyon 650 bin TL tutarında verildi.

 

Şimdi Malatyalılar Başkan Gürkan’a soruyor;


-YİMPAŞ binasını hani Kütüphane ve Kültür Merkezi yapacaktınız?

 

-Yıllık 1,6 milyon TL’ye YİMPAŞ bina ve arazilerini neden İzmirli bir işadamına kiralanmasına onay verdiniz?

 

-Burası özel bir şirkete/işadamına verilecek ise başta neden fakirin fukaranın yani Malatya halkının 11 milyon TL’si ile tadilat yapıyorsunuz. Alan firma/işadamı neden yapmıyor?

 

-YİMPAŞ arazisine kim akaryakıt ve servis istasyonu kuracak?

 

-İhaleye neden tek bir firma katıldı?

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hak Adalet 24 Eylül 2021 00:25

    Bizlerde soru sormak istiyoruz sizin aracılığınız ile Selahattin Başkan personel sayısı fazla diyerek esenlikten ve şirketlerden işçi çıkarttınız herkesin maaşı ile oynadınız mesaisi ile oynadınız belediyeye 60 tane personel aldınız Osman Güderin Mehmet Mert’in oğlunu Yaşar Karataş’ın kızına sözleşme vererek üst düzey maaş aldırıyorsunuz Malatya halkına haktan adaletten bahsediyorsunuz Şeffaflıktan bahsediyorsunuz Yimpaş binasını şahsa verip yakıt istasyonu ruhsatı veriyorsunuz 300 metre ileride yakıt istasyonu olmasına rağmen resmiyette 2 benzin istasyonu yan yana oluyor mu yoksa siz oldurdunuz mu ne güzel dünya ben yaptım oldu ama bu düzen elbet elinde sonunda bitecek herkes Allah’a hesap verecek Allah var gam yok