casino siteleri

Malatyalılarda değiştirilmesini istiyor

Malatya Haber Girişi : 09 Temmuz 2019 10:18
Malatyalılarda değiştirilmesini istiyor
Malatya Büyükşehir Beledi

Tokat'ın Turhal ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Abdullah Gül Parkı'nın isminin '15 Temmuz Şehitler Parkı' olarak değiştirildiği öğrenildi.
Programda konuşan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz, "Değerli hemşehrilerim 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Abdullah Gül Parkı'nı 26 gün nöbet tutarak bir demokrasi parkına dönüştürdünüz. 15 Temmuz darbe girişiminin 2. senesinde ise yine bizleri yalnız bırakmayıp bu meydanı demokrasi bayramının kutlandığı şölenlerin yapıldığı bir meydana döndü. Burası bir bayramsa bura da bir şölen yapılıyorsa bu sizin sayenizde oluyor. Bundan dolayı eski adıyla Abdullah Gül Parkı olan parkımızı '15 Temmuz Şehitler Parkı' olarak değiştiriyoruz" diye konuştu. 
Sosyal medya da Abdullah Gül'ün ismi parktan kaldırılmasını isteyen Malatyalılar yeni Başkan Selahattin Gürkan'dan destek istediler.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a seslenen Malatyalılar Abdullah Gül parkının ismi değişsin bir Malatyalı ismi verilsin bu parka, Hamit Fendoğlu olsun,Turgut Özal olsun, Eşref Bitlis olsun, Şehit Songül Yakut olsun diye paylaşımda bulundular.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bu isteğe ne cevap vereceği merak konusu 
Malatya'da ismi altın harflerle yazmak istiyorsa yeni Başkanımızın buna kayıtsız kalınmayacağı iddia edildi

Deprem konutları