casino siteleri

MALATYA’NIN BU HALİNİ KEŞKE TURGUT ÖZAL GÖREBİLSEYDİ

Malatya Haber Girişi : 20 Ekim 2015 13:47
MALATYA’NIN BU HALİNİ KEŞKE TURGUT ÖZAL GÖREBİLSEYDİ
Türkiye’nin önemli gazete

Bir dizi inceleme ve araştırmalarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen gazeteci-yazar Yavuz Donat, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti. Gece saatlerinde Malatya’ya geldiğini ve kendisini bir batı başkentine girmiş gibi hissettiğini belirten usta gazeteci Yavuz Donat, tüm Malatyalıları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı tebrik etti.

Deprem konutları

Ortak akılla yönetilen pırıl pırıl bir şehir

Malatya’nın bölgenin yükselen şehri olduğunu kaydeden Donat, “Bu gelişimde Malatya’yı fevkalade değişmiş buldum. Elazığ üzerinden geldim. Bir batı başkentine girermiş gibi Malatya’yı gördüm. Keşke Malatya’nın bu şeklini Turgut Özal hayatta olsaydı da görebilseydi. O’nun bütün özlemi, böyle pırıl pırıl bir Malatya’ya girmek olurdu.

Malatya gerçekten çok güzel. Malatyalıları tebrik ediyorum. Ortak akılla yönetilen pırıl pırıl bir şehir. Gece şehri gezdim. Gerçekten imrenilecek, Türkiye’nin tertemiz bir şehri. Maşallah huzur içinde. Allah nazardan saklasın. Belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Gerçekten Allah rızası için Malatya’ya bu ülkeye hizmet eden bir insan. Allah yolunuzu açık etsin. Malatya bölgenin yükselen şehri” dedi.

Hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz

Gazeteci-yazar Yavuz Donat’ı Malatya’da görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya ile ilgili güzel sözlerinden dolayı Donat’a teşekkür etti. Malatya’nın bölgenin önemli şehirlerinden bir tanesi olduğunu kaydeden Çakır, Malatya’nın düşünce anlamında iddialı insanların yetiştiği bir şehir olduğunu belirterek, “Geçmişte Malatya’nın adı zaten Dar-ul Rifa, olarak anılıyormuş.  Geçmişte de burada seçkin insanlar yaşamış.  Devlete hizmet eden, devleti yöneten büyük insanların yetiştiği bir şehir.  Biz de böyle bir şehre hizmet etmekten büyük bir onur duyuyoruz. Artık devletlerden ziyade Şehirler arasında bir yarış var aslında. Biz de şehrimizi daha yaşanılabilir, modern, sorunsuz bir hale getirmeye çalışıyoruz. Bu güzel sözlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sözlere layık olmak ve daha güzel işler üretmek lazım” şeklinde konuştu.

YouTube Haber arası

Başkan Çakır, ziyaret sırasında gazeteci-yazar Yavuz Donat’a kayısı ile kayısı kristali hediye etti.