casino siteleri

“MALATYA’NIN YENİ VALİ İLE BİRLİKTE İYİ BİR SİNERJİ YAKALAYACAĞI KANAATİNDEYİM

Malatya Haber Girişi : 21 Haziran 2016 15:03
“MALATYA’NIN YENİ VALİ İLE BİRLİKTE İYİ BİR SİNERJİ YAKALAYACAĞI KANAATİNDEYİM

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Valilik kKrarnamesi ile Malatya’ya atanan Vali Mustafa Toprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, Vali Toprak’ın Malatya’ya atanmasının Malatya için bir şans olduğunu ifade etti. Şahin, "Valimizin Malatya'ya gelmesiyle birlikte Malatya'nın iyi bir sinerji yakalayacağı kanaatindeyim” dedi. Bu güne kadar Malatya’ya hizmet eden valilere teşekkür eden Şahin, “Allah hepsinden razı olsun, ülkemize daha nice hayırlı hizmetler yapmalarını Rabbim nasip etsin, hayatta olmayanlara da rahmet etsin. Ben yeni atanan Valimizin Malatya'ya gelmesiyle birlikte Malatya'nın iyi bir sinerji yakalayacağı kanaatindeyim, bu aslında hepimizin ortak kanaati. Yeni Valimizin Malatya’da güzel işlere imza atacağına eminim ve kendisinin Malatya'dan sonra bahtının açık olacağı kanaatindeyim. Malatya şirin bir il, bizler Malatya'da bugüne kadar seçilmişler ve atanmışlar olarak hep uyum içerisinde çalıştık. Bizim amacımız Malatya'nın daha yaşanılabilir bir kent olmasını sağlamak, bu konuda Valimizle de aynı uyumu yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Vali Mustafa Toprak ise amaçlarının Malatya’dan ayrıldıktan sonra iyi şeylerle anılmak olduğunu kaydetti. Toprak, "Bizler burada gelip geçiciyiz, ama Malatya'da bulunduğumuz süre içerisinde Malatya'ya ve Malatya insanına daha kaliteli hizmetin verilmesi için el birliği ve koordinasyon içerisinde çalışmamız gerekiyor. Bu noktada da Malatya'da iyi bir ortamın olduğuna inanıyorum. Malatya'da bulunmaktan ve Malatya'ya hizmet edecek olmaktan da büyük bir onur duyuyorum. Buradan ayrıldıktan sonra hoş bir seda bırakmak bizim için büyük bir gurur olur. Bakanımızla birlikte el ele vererek, Malatya'ya daha iyi hizmetler vereceğimize ve daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Deprem konutları