casino siteleri

Malatyaspor’un otobüsü hurdacıya satıldı!

Spor Haber Girişi : 01 Şubat 2023 22:33
Malatyaspor’un otobüsü hurdacıya satıldı!
Malatyaspor’un otobüsü hurdacıya satıldı!

Efsane Malatyaspor Kulübü takım otobüsünün satıldığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz senelerde Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait otoparka çekilerek çürümeye terk edilen otobüsün 12 bin lira karşılığında hurdacıya satıldığı iddia edildi.

Deprem konutları

 

2006 yılında Süper Lig’e veda ettikten sonra 6 yıl içerisinde yaşanan talihsiz olaylar sahipsizlik yüzünden amatöre kadar düşen Malatyaspor’u, yeniden ayağa kaldırma haberlerinin gündeme geldiği şu günlerde yaşanan olumsuz gelişme sarı kırmızılı takımın mazisine verilen önemi bir kez daha sorgulattı. Malatyaspor’u en parlak dönemlerinde yüzlerce deplasmana taşıyan, sayısız futbolcunun yolculuklarına şahitlik eden kulüp otobüsü hurdacıya satıldı.

 

1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadelesine devam eden Malatyaspor Kulübü Başkanı Muhammed Güner konuyla ilgili yazılı açıklama yaparak, Göreve geldiğimiz süreçte takım otobüsünün bizden önceki yönetimden MOTAŞ tarafından bakım yapılmak üzere alındığını öğrendik. Otobüsün MAŞTİ yanındaki otoparkta olduğunu gördük. Bir Malatya’da orda olduğunu görmüştür. İlgili kişilerden aracı geri istediğimizde dönüş yapılacağı söylendi. Büyükşehir belediyesine başvurduk durumu izah ettik. Geri döneceğiz teslim edeceğiz sözünü aldık. Bir kaç gün geçtikten sonra aracın parçalatıldığını öğrendik” dedi.

 

Otobüsün parçalara ayrıldığı videoyu kendilerine bir taraftarın gönderdiğini aktaran Güner,  Büyükşehir’den emir almadan böyle bir işlem yapamaz diye düşünüyorum. Malatya’ya şampiyonluklar yaşatmış marka haline gelmiş Malatyaspor’un efsane otobüsünden ne istediniz? Resmi kurumlarda üstlerden onay alınmadan böyle bir katliam yapılamaz. Malatyaspor bir değerdir değerlerine herkes saygı duymalıdır. Başkan Selahattin Gürkan’ın ivedilikle kamuoyunda bu duruma açıklık getirmesi mecburidir. Otobüs müze yapılabilirdi”

 

Bu Sabah Gazetesi

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.