casino siteleri

MALLORCA'DAN MALATYA'YA

Spor Haber Girişi : 13 Temmuz 2016 21:54
MALLORCA'DAN MALATYA'YA

Adil Gevrek yeni transferi yine sosyal medyada duyurdu

Deprem konutları

Gevrek: ''İspanyol ekibi Mallorca'nın Fransız kanat oyuncusu MICHAEL PEREIRA ile anlaşma sağlanmıştır. Camiamıza Hayırlı olsun'' dedi

YouTube Haber arası

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un Fransız oyuncusu İstanbul’a geldi. İspanya LaLiga’da fırtına gibi esen Fransız sol kanat oyuncusu Michael Perreira’nın birkaç gün içerisinde Bolu’daki kampa katılması bekleniyor.

Yabancı oyuncu transferinde titiz bir çalışma yürüten Yeni Malatyaspor yönetimi, Azubuile ve Sunday Mba’nın yanında kaliteli isimleri kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcıyor. Sarı kırmızılıların prensip anlaşmasına vardığı Fransız sol kanat oyuncusuMichael Perreira İstanbul’a geldi. Tecrübeli futbolcunun yönetimle yaptığı görüşmenin ardından resmi sözleşmeyi imzalayıp, takımın Bolu Termal’deki yeni sezon birinci etap kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.

Michael Perreira La Liga’da 107 karşılaşmada forma giydi. 6 bin 837 dakika görev alan Fransız futbolcu, 8 gol kaydederken, 10 da asist yaptı.

1,80 metre boyundaki Fransız oyuncu sol kanat mevkiinde forma giyiyor. 29 yaşındaki Fransız, UJA Maccabi, RCD Mallorca ve Granada takımlarının formalarını giydi.