casino siteleri

MASA TENİSİ 1. LİG MÜSABAKALARI BAŞLADI

Spor Haber Girişi : 13 Şubat 2015 18:35
MASA TENİSİ 1. LİG MÜSABAKALARI BAŞLADI
Masa Tenisi 1. Lig 2. Eta

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Masa Tenisi 1. Lig 2. Etap Müsabakaları başladı. Yakınca Spor Salonunda yapılan müsabakalara 9 ilden, 16 takım ve yaklaşık 200 sporcunun yarıştığı lig müsabakaları 15 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

Deprem konutları

Birbirinden çekişmeli gerçekleşen müsabakaların açılışında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü müsabakaların yapıldığı Yakınca Spor Salonunu ziyaret ederek bir açıklama yaptı. İl Müdürü FINDIKLI ‘’ Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığının ve İl Müdürlüğümüzün organizesinde Türkiye’nin en iyi takımlarının  yer aldığı, Masa Tenisi 1. Lig 2. Etap müsabakaları için Malatya’nın ev sahipliğinde Yakınca Spor Salonunu kendilerine tahsis ettik. Tüm imkanlarımızla bu müsabakaya gelen antrenörler, idareciler ve sporculara en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Sayın Oktay ÇİMEN’e bu büyük müsabakayı ilimize verdiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm Malatyalı spor severleri özellikle Masa Tenisi spor sevenlerini birbirinden çekişmeli geçen 1. Lig müsabakalarını izlemeleri için Yakınca Spor Salonuna davet ediyoruz. Malatya takımımız olan Malatya Büyük Şehir Belediye Spor kulübüne, antrenörlerine ve sporcularımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

YouTube Haber arası

Malatya Masa Tenisi 1. Lig 2. Etap Müsabakalarına katılan iller ve kulüpler ise şöyle; İstanbul - Bahçeşehir Akpınar - Spor, Kayseri - Barbaros Hayreddin Spor, Ankara -  Tarımspor, Bursa - Bursa Spor, Antalya - Antalyaspor, İzmir - İzmir B.Şehir Belediye Spor, Malatya - Malatya B.Şehir Belediye Spor, İzmir – Altay, İstanbul - İstanbul Bbsk  (B), Mardin - Margenç Spor, İstanbul - Yıldırım Spor, Ankara - Polis Akademisi, İstanbul - İstanbul Veteran Masa Teniscileri, Gaziantep - Şahinbey Belediye Spor, Antalya - Rixos Kültür Sanat Ve Spor, İstanbul - Fenerbahçe Vm