casino siteleri

MASİAD VE MÜSİAD'DAN VALİ KAMÇI'YA ZİYARET

Malatya Haber Girişi : 11 Şubat 2015 11:48
MASİAD VE MÜSİAD'DAN VALİ KAMÇI'YA ZİYARET
Malatya Sanayici ve İşada

 Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Kamçı’ya nezaket ziyaretinde bulundular. Başkan Güngör, Öncelikle Vali Kamçı’ya görevinde başarılar diledi.1991 yılında Malatya’nın ileri gelen iş adamları tarafından kurulan ve aynı yılsonlarında faaliyete geçen derneğin 60 seçkin üyesi ile faaliyetlerde bulunduğunu, 8 500 - 9 000 çalışanlarının olduğunu  Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) şemsiyesi altında Malatya sanayisinin gelişmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Deprem konutları

        Geçtiğimiz ay 18.Genel Olağan Kurulunu gerçekleştiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesinin yeni yönetimi Vali Kamçı’yı yeniden seçilen Başkan Mehmet Balin ile birlikte ziyaret ettiler. Başkan Balin, Yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri ile nezaket ziyaretinde bulunduklarını kabullerinde dolayı da kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti. Vali Kamçı Yönetim Kuruluna yeni seçilen üyeler ile tanışarak kendilerine başarılar diledi.

         Vali Kamçı ziyaretlerden duyduğu memnuniyetlerini dile getirirken İlimizin ve Ülkemizin gelişmesine, ekonomisine ve sanayileşmesine katkıda bulunan işadamlarımızın birlikteliğinden mutluluk duyduğunu belirterek, çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür edip başlarılar ve bol kazançlar dileğinde bulundu.

YouTube Haber arası