casino siteleri

MASKİ 52 mahallenin suyunu kesiyor

Malatya Düzenleme Tarihi : 06 Ağustos 2020 11:03 Haber Girişi : 06 Ağustos 2020 11:04
MASKİ 52 mahallenin suyunu kesiyor
Yaz aylarında su en büyük ihtiyaçların başında gelirken MASKİ’nin Cumartesi günü neredeyse Malatya merkezin tamamında yaşatacağı su kesintisi yaşamı ciddi derecede zorlaştıracak.

Suya yaptığı yüzde 20 zam ile tüm Malatyalıların eleştirdiği MASKİ’nin Battalgazi ve Yeşilyurt’taki 52 mahallenin içme suyunu Cumartesi sabah 06.00’dan saat 24.00’a kadar keseceği açıklamasını siz okurlarımıza duyuruyoruz;
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kuyuönü içmesuyu deposu isale hattı üzerine Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan hidroelektrik santralinin bağlantı çalışmalarından dolayı 08.08.2020 Cumartesi günü saat 06:00 ile 24:00 saatleri arasında Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerimize bağlı bazı mahallerimizde su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşlarımızın her hangi bir sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirleri almaları hususunda kamuoyuna duyurulur." denildi.
Su Kesintisi Yapılacak Mahalleler:
Battalgazi İlçesi: Alişar, Alacakapı, Bahçelievler, Boran, Bulgurlu, Dolamantepe, Hanımınçiftliği, Hasırcılar, Hatunsuyu, Kadıçayırı, Karabağlar, Karahan, Kemerköprü, Meydanbaşı, Serintepe, Toptaş, Toygar ve Yeni Mahalle.
Yeşilyurt İlçesi: Atatürk, Bentbaşı,Eski Sanayi Sitesi Özsan Sanayi Bölgesi, Cevatpaşa, Cumhuriyet, Çarmuzu, Çavuşoğlu, Çilesiz, Çukurdere, Dilek, Gazi, Hoca Ahmet Yesevi, İlyas, İnönü, İskender, Karakavak, Kaynarca, Kendirli, Kiltepe, Koşu, Koyunoğlu, Mahmutlu, Melekbaba, Merkez Fatih, Özalper, Samanköy, Seyran, Şeyh Bayram, Tecde, Topsöğüt, Turgut Özal, Yaka, Yeşilkaynak ve Zaviye.

Deprem konutları

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yaşar Ağa 06 Ağustos 2020 23:01

    Bu su kesintisi Malatya'ya ihanettir. Suya getirilen zamma verilen tepkiye cevaptır. Suya zammı beğenmediniz; hadi bir gün suyunuzu keseyim de görün gününüzü demektir. Sözde hidroelektrik santralinin bağlantı çalışmalarından dolayı kesilecekmiş, yalan. Yer altı çalışmaları için yatay sondaj gibi bir çok alternatif varken bir şehrin suyunu 24 saat kesmek şehre ihanetten başka bir şey değildir.

  • Tekin 06 Ağustos 2020 16:10

    Şu Maskiye kayyum mu atarsınız ne yaparsınız bilmiyorum. Çok acemice yönetiliyor. Hiç işten anlayan bir adam yok şu memlekette.

  • Yeşim Güneş 06 Ağustos 2020 11:25

    Başkanımızdan ricam MASKİ müdürünü kovsun. Yeter ya ben bir ev hanımıyım her gün su kesintisi olur mu. Evimizi temizlemeyecek miyiz, bulaşıkları yıkamayacak mıyız