casino siteleri

MASKİ USULSÜZ SUYA SESSİZ KALMIYOR

Malatya Haber Girişi : 03 Temmuz 2017 15:26
MASKİ USULSÜZ SUYA SESSİZ KALMIYOR
MALATYA HABER-EN GÜNCEL H

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya’nın suyunu kontrollü yönetme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kaçak ve Usulsüz Su kullanımına karşı ciddi mücadele veren MASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Deprem konutları

 

Dr. Özgür Özdemir: “Kaçak ve Usulsüz Su Kullanımı Yasal Suçtur”

 

MASKİ Genel Müdürlüğü, Malatya’nın önemli bir kurumu olmanın verdiği sorumlulukla, görevini en iyi şekilde icra etmeye devam ediyor. Yaptığı yatırımların yanı sıra yaz aylarında artan Kaçak ve Usulsüz Su kullanımıyla alakalı ciddi mücadeleler veriyor. Usulsüz Su kullanmanın Malatya halkının hakkını alenen ihlal etmek olduğunu belirten Dr. Özgür Özdemir: “ Abone olmadan MASKİ’ ye ait su taşıyan borularını kırarak, yeni boru çekerek, motor bağlayarak ya da abone iken sayaçsız veya sayacı işletemeyecek yollarla suların temin edilmesi sonucu Kaçak ve Usulsüz Su kullanımları meydana geliyor. Kaçak ve Usulsüz Su kullanımını minimuma indirmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz tarafından sahada usulsüz su kullanımı taramalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ayrıca vatandaşlarımızın yaz aylarında artan bağ bahçe sulamalarını içmesuyu hattından yapmamalarını rica ediyoruz .”

 

Dr. Özgür Özdemir: “Kuyusuyu ve Sondaj Suyu Kullanan Vatandaşlarımızın Abonelik Yapmaları Gerekiyor”

 

YouTube Haber arası

Dr. Özdemir: “Kaçak ve Usulsüz Su kullanımı taramalarımız devam ederken vatandaşlarımızın yasal olarak abonelik yapmaları gerekiyor. Kuyusuyu ve Sondaj Suyu kullanan vatandaşlarımızın da abonelik yapmaları önemli ve zorunludur. Abonelerimizin bu noktada sahada çalışan ekip arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Ayrıca Usulsüz Su kullanımlarını vatandaşlarımızdan gelen ihbarlarla da tespit edebiliyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın da bize destek olmalarını bekliyoruz. Kaçak ve Usulsüz Su kullananları ihbar etmek vatandaşlık görevidir. İhbar eden kişinin kimlik bilgileri gizli tutulmaktadır. Yaz aylarında artan Kaçak ve Usulsüz Su kullanımı yasal bir suçtur. Tespit edildiği takdirde gerekli işlemler yapılarak para cezası uygulanacaktır. Vatandaşlarımız Kaçak veya usulsüz su kullanımlarını Alo 185 Çağrı Merkezimiz, www.maski.gov.tr veya en yakın Şube Müdürlüğümüze başvurarak bildirebilirler. Servet sayılan suyumuzun tek bir damlasını dahi israf etmeyelim, kıymetini bilelim” dedi.