casino siteleri

MASTÖB'DEN O DİZİYE TEPKİ

Gündem Haber Girişi : 02 Ocak 2016 20:04
MASTÖB'DEN O DİZİYE TEPKİ

MASTÖB Gençlik Kolları'nın kınama mesajı "Malatya Pütürgeli arkadaşının eşinin okuma yazma bilmediğini ve kel oğlanı sorsak, Nasrettin Hoca’yı sorsak bilmezler ama Noel Babayı sorsak bilirler” sözlerinde ki kişi üzerinden Malatyaların ve Pütürgelerin cahil, kültürsüz olduklarının ima edilmesi yöremizi ve kültürümüzü küçük düşürüyor.

Poyraz Karayel dizisine Manevi değerlere saygısızlıktan, küçük düşürücü söylemlerden, inanca ve kültüre saygısızlıktan dolayı Genç MASTÖB' ün organize ettiği tüm Malatyalıların ve Pütürgelerin hem RTÜK hem de Kanal D’ye yoğun bir şekilde şikâyetlerde bulunduk ve tepkimize devam edeceğiz.

il ve ilçeyi şahıs üzerinden kullanarak o il ve ilçenin geneline hitap ederek küçümsemelerinden dolayı büyük tepki gösteriyoruz.
Doğan Medya Grubuna Bağlı Kanal D Tv Kanalında Yayınlanan Limon Prodüksiyon Şirketinin Senaryo ve Çekimini Yaptığı Poyraz Karayel Dizisinin 37. Bölümünde Malatya Pütürge İlçesine Mal Edilmeye Çalışılan Sözler İçin Kendilerinden Bu Konuda Açıklama Yapılmasını ve Özür Dilemelerini Bekliyoruz."  ifadelerini kullandı.

Deprem konutları