casino siteleri

Mecnun Otyakmaz: "Takımımıza güveniyorum"

Spor Haber Girişi : 20 Ekim 2020 14:58
Mecnun Otyakmaz:
DG Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA Avrupa Ligi´nde Villarreal ile oynayacakları müsabakayla ilgili, "Takımımıza güveniyorum. İnşallah başarılı bir şekilde ülkemize döneriz. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim" dedi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan, Türkiye´yi UEFA Avrupa Ligi´nde temsil edecek DG Sivasspor´a başarılar dileyerek günün anısına Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz´a tablo takdim etti.
Üzerinde Başkan Otyakmaz´ın bir elinde Süper Lig, diğer elinde ise UEFA logosunun yer aldığı yağlıboya tablosu Sivas Valisi Salih Ayhan ile birlikte TSYD Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan tarafından Mecnun Otyakmaz´a hediye edildi.
Vali Salih Ayhan, Avrupa Ligi maçlarında kırmızı-beyazlı takıma başarılar diledi. Başkan Mecnun Otyakmaz ise tablo için TSYD Sivas Şubesi´ne teşekkür ederek, "Avrupa yolculuğuna hazırlanıyoruz. Ülkemiz adına bu müsabakalardan iyi bir skorla dönmek istiyoruz. Takımımıza güveniyorum. İnşallah başarılı bir şekilde ülkemize döneriz. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim" dedi.