casino siteleri

Melikgazi Belediyesi ekipleri enkazdan 15 can kurtardı

GENEL Haber Girişi : 08 Şubat 2023 14:59
Melikgazi Belediyesi ekipleri enkazdan 15 can kurtardı
Kahramanmaraş´ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından afet bölgesine gelen Melikgazi Belediyesi ekipleri,
Kahramanmaraş´ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından afet bölgesine gelen Melikgazi Belediyesi ekipleri, enkazlarda yaptıkları arama-kurtarma çalışmalarında 15 vatandaşı sağ olarak çıkardı.
Kayseri Melikgazi Belediyesi ekipleri, deprem nedeniyle arama-kurtarma çalışması ve oluşan enkazın kaldırılması için 1 adet vinç, 4 iş makinesi, 1 mazot tankeri, 2 kamyonet, 4 tır, 2 adet 4x4 kar küreme aracı ile Maraş deprem bölgesinde arama kurtarmaya destek vermeye devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kömürcü, şu ana kadar yaptıkları çalışmalarda 15´e yakın vatandaşı enkaz altından sağ çıkardıklarını belirterek, "Depremde zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Deprem gece oldu, sabah saat 08.00´e kadar kendi ilimizde sıkıntı olup olmadığına dair çalışma yaptıktan sonra Başkanımız Mustafa Palancıoğlu´nun talimatıyla Kahramanmaraş´a doğru yola düştük. İkinci büyük depreme de yolda yakalandık. Akşam 18.00 civarı buraya intikal ettik, bulunduğumuz yere konuşlandık. Hemen arama-kurtarma çalışmalarına başladık. İlk etapta yaklaşık 20 personel ve 10´a yakın irili ufaklı iş makinesiyle öncelikle canlı ses aldığımız binalara girdik. Allah nasip etti, 15´e yakın da canlı depremzede kurtardık. Onun mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız dört noktada devam ediyor. Umutluyuz, daha nice canlar kurtarırız diyerek dua ediyoruz" diye konuştu.