casino siteleri

Mendebur filminin çekimleri Malatyada başlayacak.

Kültür-Sanat Haber Girişi : 17 Ocak 2024 11:38
Mendebur filminin çekimleri Malatyada başlayacak.
Mendebur filminin çekimleri Malatyada başlayacak.

Kadrosunda ünlü sinema oyuncularının yer aldığı Mendebur isimli sinema filminin önümüzdeki günlerde çekimlerine Malatyanın Arapgir ilçesinde başlanılacak.

Deprem konutları


6 Şubat depreminden sonra Malatyada depremzedelere yardım çalışmalarını organize eden ve aynı sürede Memleketimin sessiz bayramı adlı kısa filmi de çeken Malatyalı Görüntü Yönetmeni Ali Aslannın ilk uzun metrajlı sinema filmi yönetmenlik çalışması olan Mendebur filminin çekimleri için geri sayım başladı.
6 Üniversite öğrencisinin kış kampı yapmak amacıyla bir araya geldikleri süreci anlatan filmin okuma provaları İstanbulda yapıldı. Arapgir ilçesinde çekimleri başlayacak olan filmin kadrosunda ise ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu, Ahmet Kayakesen, Cem Özer, Selahattin Taşdöğen, Şevki Doğan, Hakan Eksen, Barış Ali Çeliker, Tuncay Gençkalan, Negar Pashei, Ömer Konakcı ve Ali Biricik yer alıyor.

YouTube Haber arası


Yapımcılığını DESAM ve işadamları Cihan Dündar ile Mustafa Aslanın üstlendiği filmin gelirinin bir bölümü ile depremzede ailelere yardım yapılacağı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.