casino siteleri

Merakla Bekliyoruz !

Ligde takım oyunu olgusunu sahaya en iyi yansıtan ekipler sıralamasında yer alan Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ve Akhisarspor karşısında da bunu gösteren Y.Malatyaspor, sadece sonuca gitme konusunda sıkıntılar yaşıyor. Son vuruşlar da eksikliğin oluşu da 3 puanın haneye yazılmasına engel oluyor.

Erol hocanın üstün taktik zekası ve rakiplerini iyi analiz etmesi, takımın performansında önemli rol oynadı. Akhisarspor karşısında da Y.Malatyaspor'un galibiyete daha yakın taraf olduğunu net bir şekilde gördük. Her hafta üzerine koyarak giden bir görüntü çiziliyor. Yalçın'ın olmadığı, yerine Mina'nın forma giydiği maçta ortaya konulan mücadele de iyi seviyedeydi. Akhisar'ın iç saha performansının son maçlarda kötü olması bizim için bir avantaj teşkil etse de bunu lehimize çeviremedik. Bunda maçın hakemi Cüneyt Çakır’ın da büyük katkısı vardı. Son dakikada yaşanan pozisyonda açık bir şekilde topa elle müdahale eden savunma oyuncusunu görmeyen Çakır, skandal bir karara imza attı. Uluslararası platformda maç yöneten Çakır, Türkiye’de verdiği yanlış kararlarla oldukça tartışılıyor. Demek kendini çok yüksekler de görüyor ki bu kadar büyük hatalar yapıyor. Yazık günahtır. Bir şehrin emeğini böylesine hatalarla köreltmek büyük vebaldir. MHK'nin bu sene canı hakemler yüzünden yanan Y.Malatyaspor'a daha adaletli hakemleri göndermesi lazım. Yoksa bu değirmenin suyu daha çok akacak.

Orta alanda görev alan Murat Yıldırım ve Aytaç Kara’nın cezalı duruma düşmesi ise takım için büyük handikap. Barazite ile Diallo'nun beklentileri bir türlü karşılayamaması kritik Göztepe maçı öncesi iyi olmadı. Bu iki oyuncunun takım oyununa adapte olamaması buna en büyük neden gösterilebilir.

Yeni Malatyaspor yönetiminin Yalçın Ayhan konusunu da biran önce tatlıya bağlaması gerekli. Erol Bulut’un ‘yönetimin kararı’ diye yaptığı açıklama, olayın tamamıyla maddi olarak algılanmasına sebebiyet verdi. Yönetim, ne hikmetse hiçbir rahatlatıcı açıklama da bulunmuyor. Hala konunun gerçek yüzünü kimse bilmiyor. Prim mevzusu olduğu yönünde ortaya atılan iddiaları yalanlayan yönetim, Erol Bulut’un bu olayın tamamıyla yönetim ve Yalçın arasında demesi ise topu Başkan Gevrek'e attı. Bakalım bundan sonra bize hangi filmin sahnesini izlettirecekler onu da merakla bekliyoruz.