casino siteleri

Merkezim her yerde projesi ile doyasıya eğlendiler

Eğitim Haber Girişi : 12 Ocak 2024 11:35
Merkezim her yerde projesi ile doyasıya eğlendiler
Malatyanın Darende ilçesinde Merkezim Her Yerde projesi kapsamında öğrenciler matrak, dart, okçuluk, badminton, mangala, yüz boyama, par
Malatyanın Darende ilçesinde Merkezim Her Yerde projesi kapsamında öğrenciler matrak, dart, okçuluk, badminton, mangala, yüz boyama, parkur, etkinlikleri ile gün boyu keyifli bir gün geçirdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığının Merkezim Her Yerde Projesi kapsamında, Darende Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Malatya Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezi gönüllüleri, Darende Yeşiltaş Mahallesi Şehit Ali Gökçe İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti.
Ziyaret programında matrak, dart, okçuluk, badminton, mangala, yüz boyama, parkur, etkinlikleri ile gün boyu öğrenciler keyifli bir gün geçirerek gönüllerince eğlendi. Ayrıca Gençlik Merkezindeki gönüllülerin ördükleri atkı ve bereler de öğrencilere hediye edildi.
Öte yandan Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi Okul Müdürü Ünal Çiftçi ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)na hazırlanan 12. Sınıf öğrencileri, Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnceyi makamında ziyaret etti. Öğrencilerden YKS süreci hakkında bilgiler alan İnce, öğrencilere YKSye nasıl çalışılması gerektiği hakkında bilgiler verdi.