casino siteleri

Mersedes Kadiri Seviyorsanız?

Malatya Haber Girişi : 24 Kasım 2018 12:12
Mersedes Kadiri Seviyorsanız?
Tecde Mahalle Muhtarı Ali

Tecde Mahalle Muhtarı Ali YİĞİT Mahallesi sakini olan Malatya'nın sevilen yüzü asıl ismi Fatih KAYDI olan ama Malatya'lıların Mersedes Kadir olarak tanıdığı ve sevdiği Mersedes Kadir'in yoğun bakımdan  çıkarak sağlığına kavuşması ve sonrası için şu açıklamalarda bulundu..

Deprem konutları

Mersedes Kadir 08 Kasım 2018 tarihinde koah ve solunum yetmezliği sebebi ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakıma kaldırıldı.Yoğun bakım süresince sağlık durumu çok ciddiydi.Nefes alma sıkıntısı had safhadaydı.Mersedes Kadir'in sağlığı günden güne iyileşerek 

20 Kasım Salı günü  göğüs hastalıkları servisine çıkartıldı.Ve gün geçtikçe sağlığı iyiye gitmektedir. Mersedes Kadir'in sağlığını kaybetmesi ve ağır hastalığının sebeplerinden en etkili olanı bira ve sigara alışkanlığı olmasıydı. Elbetteki akli dengesi tam yerinde olmayan ve hiç bir şeyden habersiz olan böyle bir kişinin bu alışkanlığı kazanması başkaları tarafından kendisine alkol ve sigara verilmesiydi.. Bazı kişiler güya kadir'i seviyoruz diyerek ona bira  içirmekteler.

Son zamanlarda özellikle geceleri Mersedes Kadir'in elinde bira kutusu düşmez oldu.Elbetteki Kadir'in bira alacak gibi bir düşüncesi yok ama bazı kişiler ona bira içirerek onu konuşturuyorlar ve sarhoş olmasıyla eğleniyorlar..Bunun insanlığa sığdığını söyleyemeyiz.

Akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin zaafından faydalanmak ve onunla eğlenmenin adını ne koyacaksınız. Bu gibi davranışlar Kadir'e yapılan en büyük haksızlık değil ahlaksızlıktır. Ona sigara vererek onun isteğini yerine getirdiğini zannedenler  ona iyilik yapmadıklarını söyleyen Yiğit,hastane servisinde dün akşam Mersedes Kadir'i ziyaret ettiğini ailesiyle konuştuğunu ve ailesinin böyle bir açıklama yapma isteğinin olduğunu söyleyen muhtar Yiğit şu ifadeleri kullandı.

Mersedes Kadir'i seviyorsanız lütfen ona bira alarak sigara vererek sevmeyiniz? Mersedes Kadir'i seviyorsanız ona bira ve sigara verenleri şiddetli bir şekilde yer'iniz? Mersedes Kadir'i seviyorsanız ona bira ve sigara vermek isteyenlere engel olunuz? Üç metrelik uzun sopası ile Malatya sokaklarının maskotu olan ve Malatya'da yediden yetmişe herkesin sevdiği Mersedes Kadir'i gerçekten sevip iyilik yapmak istiyorsanız karnı aç ise yemek yediriniz? ayakkabısı eski ise ayakkabı alınız? kışın bu soğuk günlerinde dışarıda dolaşırken gördüğünüzde yanınıza misafir ettiğinizde ona çay  ikramında bulunabilirsiniz..

Mersedes Kadir inşallah sağlığına kavuşup tekrar Malatya sokaklarını turlayacaktır.

YouTube Haber arası

Onun tekrar hastanelere düşmesini istemiyorsanız lütfen bira, sigara veya benzeri şeyler vermeyelim dedi..