casino siteleri

Meslek liselerindeki teorik ve uygulamalı eğitimler incelendi

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 26 Eylül 2023 16:08
Meslek liselerindeki teorik ve uygulamalı eğitimler incelendi
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, okul ziyaretleri çerçevesinde ilde bulunan meslek liselerinde teorik ve uygulamalı eğitimleri faali
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, okul ziyaretleri çerçevesinde ilde bulunan meslek liselerinde teorik ve uygulamalı eğitimleri faaliyetlerini inceledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Ali Tosun, lisede yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında okul idarecilerinden bilgi alarak uygulamalı eğitim atölyelerini gezdi.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Meslek liselerimizdeki öğrencilerimiz, seçtikleri alanda edindikleri deneyim ile uzmanlaşacak ve kendi sektörlerinde aranan kişiler haline gelecekler. Bu anlamda bakanlığımızın faaliyetleri doğrultusunda Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak meslek liselerimizdeki çalışma alanlarımızı ve atölyelerimizi nitelik ve nicelik açısından geliştirmek için çalışıyoruz. Meslek liselerimizin, ilimizdeki istihdam çalışmalarına ciddi katkılar sunmasını planlıyoruz" diye konuştu.
Ziyaret esnasında okul yöneticileri ve öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinleyen Müdür Ali Tosun, öğrencilerle sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.