casino siteleri

Meteoroloji uyardı saat ve tarih verdi!

ÇEVRE Haber Girişi : 20 Kasım 2021 14:35
Meteoroloji uyardı saat ve tarih verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tüm Türkiye’yi uyardı. Yapılan açıklamada  çok sayıda ilde sağanak ve kar yağışının etkili olacağı duyuruldu. Önlem alınmasını öneren Meteoroloji’nin gece yarısı ve yarın sabah için etkili olacağını belirttiği güncel hava durumu haberimizde..

Deprem konutları

 

Meteoroloji, yaptığı açıklamasında çok sayıda il için yağış uyarısında bulundu. Uyarılarının yanı sıra hava sıcaklığı ve rüzgar bilgisi hakkında da uyarılarda bulunan MGM’nin açıklaması şu şekilde:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; “Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Karadeniz , Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ve Güneydoğu Anadolu ile Antalya ve bu akşam ilk saatlerde Ankara, Kırıkkale, Kırşehir ve Çankırı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege’de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor” ifadesi kullanıldı.  Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, yarın(Cumartesi)öğle saatlerinden itibaren güney ve batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kuzey ve doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

 


Malatya 2°C, 9°C Parçalı ve zamanla çok bulutlu, yarın(Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren yağmurlu


 Erzurum -4°C, 8°C  Parçalı ve zamanla çok bulutlu, yarın(Cumartesi) öğleden sonra hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı


Kars  -4°C, 8°C Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

YouTube Haber arası


Van 0°C, 10°C  Parçalı ve zamanla çok bulutlu, yarın(Cumartesi) öğleden sonra yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.