casino siteleri

Mezarlık isyanı

Malatya Haber Girişi : 29 Temmuz 2021 15:37
Mezarlık isyanı
6 AYDIR YAPILMAYAN YOL YÜZÜNDEN BİR MEZARLIK YOK OLUYOR 

Bilindiği gibi Orduzu Gelincik bölgesi Toki konutları tamamlanmış sıra yol yapım çalışmalarına gelmişti.

Deprem konutları


Altyapı çalışmalarının 6 aydır bir türlü tamamlanmaması vatandaşları çamur deryasında yaşamaya zorlamış 3 Mahalle sakinlerine ulaşım ve su sıkıntısı yaşatmıştı.
Şimdi de yolun Taşpınar bölgesindeki çalışmalarda istinat duvarı yetersizliğinden dolayı mezarlık aşağı doğru kaymaya başladı.
Durumu gören ve mezarlıkta yakınlarının kabirleri olan vatandaşlar ise adeta isyan ediyor. Aylardır yapılmaya çalışılan yol sebebiyle mezarlık bölgesinde yol genişletilince mezarların aşağı doğru kaymaya başladığını bu yüzden neye uğradıklarını şaşırdıklarını dile getirdi. 


Taşpınar halkı arasında konuşulan iddiaya göre ise Toki veya yüklenici firma tarafından yol kenarında bulunan mezarlık kaldırılmak isteniyor. İddiaya ilişkin yetkililerden bir açıklama yapılmazken 3 Mahalle sakinleri kaderlerine terk edilmenin rahatsızlığını yaşamaya devam ediyor.


CESETLER GÖRÜNÜYOR
Vatandaşlar yaz gününde mezarlığın kaymaya başlaması kendilerini tedirgin ettiğini söylerken Sonbahar ve Kış mevsiminde durumun daha da vahim bir hal alacağından korktuklarını dile getiriyor.

YouTube Haber arası


Vatandaşlar özellikle yağmur yağması sonucu mezarların daha hızlı kayacağını hatta birbirine karışacaklarını dile getiriyor.
Kimi mezarların kayma sonucu yerinden olduğu kimi mezarların ise ortadan ikiye ayrıldığını belirten vatandaşlar bazı mezarlarda cesetlere ait parçaların göründüğünü ifade ederken yetkililerin durumu ciddiye almalarını ve bir an önce ölülere saygı göstermelerini istedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet 29 Temmuz 2021 20:10

    Orduzu Cumhuriyet tarihi boyunca hiç bu kadar sahipsiz olmamıştı. Muhtar yok başkan yok vekil yok. Su yok yol yok imar yok. Mezarlara saygısızlık ayıptır günahtır.

  • Ekrem 29 Temmuz 2021 20:07

    Çözerse Öznur Hanım çözer diğerlerini boşverin

  • Kenan 29 Temmuz 2021 17:04

    Reklam olunca hepsi sıraya giriyor. İş varsa hepsi birbirine parlıyor. Allah'tan korkun ölülere biraz saygı lütfen.