casino siteleri

MHP Malatya teşkilatı Başkan Güder´in yatırımlarını gezdi

POLİTİKA Haber Girişi : 19 Aralık 2023 13:09
MHP Malatya teşkilatı Başkan Güder´in yatırımlarını gezdi
Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetimi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder´in hayata geçirdiği yatırımları gezdi. Başkan Gü
Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetimi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder´in hayata geçirdiği yatırımları gezdi. Başkan Güder´in de eşlik ettiği gezide MHP İl Başkanı Gökhan Gök, "Reklam belediyeciliği değil, yatırım belediyeciliği yapan kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Gökhan Gök, Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre ve İl Yönetim Kurulu ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından hayata geçirilen yatırımları gezdi. Yatırım ve hizmet turu çerçevesinde MHP Yönetimi, Selçuklu Mahallesi´nde hayata geçirilen yürüyüş yolları, piknik alanları, macera parkı, seyir terası, şelale, tırmanma duvarı, amfi tiyatro ve çevre düzenlemesiyle göz dolduran Derme Deresi Projesi´ni, Başkan Güder´in gayretleriyle dönüşümün gerçekleştiği Şehit Fevzi Kentsel Dönüşüm alanı, Battalgazi İlçesinde yapılan peyzaj ve park düzenlemelerinde kullanılan peyzaj bitkileri ve fidanların yetiştirildiği Fidanlık alanını, tarihi dokuya uygun olarak düzenlenen Eski Malatya Meydanı ile 150 bin metrekarelik alanda düzenlemesi yapılan ve Malatyalıları sahille buluşturan, ilçeyi turizm cennetine dönüştürecek olan Kırkgöz Sahil Parkı Projesi´ni de gezerek bilgiler aldılar. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder´in de eşlik ettiği gezide MHP yönetimi yapılan yatırımların ilçeye katma değer kattığını vurguladılar.
"Cumhur İttifakı´nın liderlerine yaraşır bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduk"
Kırkgöz Sahil Parkı´nda MHP İl Yönetimiyle sohbet eden Başkan Güder, Cumhur İttifakı´nın liderlerine yaraşır bir şekilde belediyecilik anlayışını ilçede gerçekleştirdiklerini söyledi. Belediyenin hizmet demek, fiziki şartları güzelleştirmek ve insanları memnun etme sanatı demek olduğunu ifade eden Güder, "Geldiğimiz ilk günden bu yana Cumhur İttifakı´nın liderlerine yaraşır bir şekilde belediyecilik anlayışını Battalgazi´de ortaya koyma adına çaba, gayret sarf ettik. Çok sıkıntılı süreçler geçirdik. 2019´dan sonra yapmış olduğumuz bir çalışmayla aylık 600 bin lira kâra geçtik. Hazineden yer aldık ve buraları ıslah etmeye çalıştık. Islah ederken Kırkgöz Sahil Parkımızda yapmış olduğumuz duvarların taşlarının hepsini oradan çıkardık. Ortaya güzelliklerin çıkmasına vesile olduk. Buradaki arkadaşlarımın emeği ve desteğiyle yaptık. Gerek önceki il başkanımız olsun, gerekse şu anki il başkanımız Gökhan Başkanımız olsun, gerekse Battalgazi ilçe başkanımız çalışmalarımızda bize hep destek oldular. Bize çalışmalarda ayna oldular. Onlara, burada huzurunuzda teşekkür ediyorum" dedi.
"Bundan sonraki süreçte Osman Başkanımıza başarılar diliyorum"
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök de, belediyeciliğin sadece kaldırım ve yol yapmadan münhasır olmadığını Battalgazi´deki yatırımları görünce çok iyi anladıklarını kaydederek, "Bugün burada bir reklam belediyeciliğiyle değil, yatırım belediyeciliğiyle karşı karşıyayız. Kıymetli başkanıma bu algıyı değiştirdiğiniz, Cumhur İttifakı´nın doğasına uygun bir şekilde, Malatya´nın depremlerin izinden kurtulması noktasında bu yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı şahsım ve teşkilatımız adına şükranlarımı sunuyorum. Belediyecilik anlayışında tüm algılar tamamen değişmiş. Sosyal belediyecilik, turizm belediyeciliği, yatırım belediyeciliği anlayışında ciddi bir belediyecilik yapısıyla karşı karşıyayız. Bir yere talip olmak ayrı, layık olmak ayrı. Bulunduğunuz makamın görevini tamamıyla, layıkıyla yerine getirdiğiniz için şahsım adına ayrıca siz başkanıma şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.