casino siteleri

MHPli Tabaroğulları, "Eğitime sınırsız destek vereceğiz

POLİTİKA Haber Girişi : 26 Şubat 2024 11:10
MHPli Tabaroğulları,
Hekimhan ilçesinde Cumhur İttifakının MHPli adayı Memet Tabaroğulları, 31 Mart yerel seçimlerinde Hekimhanın alacağı kararla geleceğine yön vereceğini i
Hekimhan ilçesinde Cumhur İttifakının MHPli adayı Memet Tabaroğulları, 31 Mart yerel seçimlerinde Hekimhanın alacağı kararla geleceğine yön vereceğini ifade ederek, Ayırmadan, ayrışmadan canla başla hizmet edeceğiz. Hekimhanda eğitime sınırsız destek vereceğiz dedi.
Hekimhan ilçesini diğer ilçelerden ayıran en önemli özelliğinin eğitim konusundaki hassasiyeti ve okuma yazma oranının yüksekliği olduğuna dikkat çeken MHPli Tabaroğulları, Hekimhan Eğitim Vakfını kuracaklarını belirterek, Eğitim konusu Hekimhan için çok önemli. Biz eğitim konusunda sınırsız ve tam destek vereceğiz. İlçede sınavlara hazırlık merkezi kuracağız. Üniversite kazanan ve okuyan öğrencilerimize herhangi bir şart ortaya koymaksızın burs vereceğiz. Bu ülke ve Hekimhanımız okumuş insanlarımızın omuzlarında büyüyecek çağdaş ve modern yaşama kavuşacaktır. Bugün Hekimhan ilçemiz bu konuda çok önemli bir potansiyele sahiptir. Hekimhannın yetiştirdiği birçok insanımız devletin en önemli makamlarında görev almaktadır. Bu bizim gururumuzdur ifadelerine yer verdi.
İnsanların mutlu yaşayacağı Hekimhan
Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları, Hekimhanın hak ettiği hizmetleri alacağını ve insanların mutlu yaşadığı bir Hekimhanı inşa edeceklerini vurguladı.
Malatyanın geleceği umutla bakan ve gelişim sürecini il olma hedefi ile şekillendirmeyi arzulayan Hekimhanda önemli projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Tabaroğulları, Hekimhana ayırmadan ayrışmadan canla başla hizmet edeceğiz. Önemli projeleri hayata geçirip 100 bin nüfusa göre Hekimhanı planlayacağız. İnsanların mutlu yaşayacağı bir Hekimhanı inşa edeceğiz diye konuştu.
MHPli Tabaroğulları, hafta sonunda da ilçe merkezinde esnaflarla biraya gelirken, Kurşunluda coşkulu ve kalabalık toplantılar gerçekleştirdi.