casino siteleri

MHPli Tabaroğulları: Hekimhanda sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz

POLİTİKA Haber Girişi : 11 Mart 2024 17:08
MHPli Tabaroğulları: Hekimhanda sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz
Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Hekimhan Kocaözü Mahallesinde vatandaşlarla gelerek, Hekimhanda sorunları v
Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Hekimhan Kocaözü Mahallesinde vatandaşlarla gelerek, Hekimhanda sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz dedi.
Son günlerde her biri miting havasında gerçekleşen toplantılarla Hekimhanlı hemşerileri ile buluşan, MHPli Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, son olarak Kocaözünde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin toplantısına katıldı.
Toplantıda söz alan MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici, Hekimhannın değişim isteğini sahada gördüklerini ifade ederek, Cumhur İttifakı adayımız Memet Tabaroğullarını sahip çıkarsak, Hekimhanı projeleri ile ayağa kaldıracaktır. Artık Hekimhan için değişimin zamanı gelmiştir dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Salim Akyüz ise konuşmasında, Sahada büyük bir heyecan var. Hekimhan artık sıkıntılı günleri geride bırakacak ve Cumhur İttifakının hizmetleri ile tanışacak ifadelerine yer verdi.

Sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz
Sandığa gittiğinizde Hekimhanın ve çocuklarınızın geleceğini düşünerek oy verin ifadeleri ile konuşmasına başlayan Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, toplantıya gösterdikleri ilgiden dolayı Hekimhanlılara ve Kocaözülülere teşekkür etti. Tabaroğulları, Biz bir yola çıktık. Hekimhana hizmet etmek ve Hekimhanımızı gerçekleştireceğimiz projelerle yaşanabilir, insanlarının mutlu olduğu bir şehir haline getireceğiz. Mahalle Mahalle dolaşıyoruz, insanlarımızın elini sıkıp dertlerini ve isteklerini dinliyoruz. Hekimhannın sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Cumhur İttifakının hizmet gücünü Hekimhana getirmek istiyoruz. Merkezi yönetimle, yani iktidarla uyum içerisinde çalışacak güçlü bir Hekimhan Belediyesi, Hekimhannın geleceğini değiştirecektir. 31 Mart bu açıdan büyük önem taşıyor. Görev alırsak 5 yılda Hekimhan bölgesinin cazibe merkezi olacak hizmetlerle buluşacak şeklinde konuştu.

Tabaroğulları, konuşmasında 1930lu yıllarda yapılan demiryolunun altından geçilerek ulaşımın sağlandığı Kocaözü ve Girmanaya ulaşımı rahatlatmak için modern bir üst geçit yapma sözü verdi. Kesikköprünun ulaşımda yaşadığı sıkıntıları da bildiklerini ifade eden Tabaroğulları, Kesikköprüyü kesintisiz geniş ve modern bir köprü projesiyle rahatlatacaklarını, Kocaözünde alt yapıdaki asbestli boruların değiştirileceği, yolların yenileneceği ve her evin önüne kadar parke taşı döşeneceğini sözlerine ekledi.