casino siteleri

MHPli Tabaroğulları: Hekimhanı projelerimiz ile ihya edeceğiz

POLİTİKA Haber Girişi : 10 Mart 2024 14:35
MHPli Tabaroğulları: Hekimhanı projelerimiz ile ihya edeceğiz
31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Hekimhan ilçesindeki çalışmalarını yoğunlaştıran cumhur ittifakının MHPli Hekimhan belediye başkan adayı M
31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Hekimhan ilçesindeki çalışmalarını yoğunlaştıran cumhur ittifakının MHPli Hekimhan belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, cumhur ittifakının organize ettiği toplantıda hemşerileri ile bir araya geldi. Tabaroğulları, Hekimhanı projelerimizle ihya edeceğiz dedi.
Hekimhanın MHP ve Ak Parti ilçe teşkilatları tarafından organize edilen Hekimhanlılar Buluşması Malatya merkezdeki bir düğün salonunda gerçekleşti. Yoğun ilgi gören toplantıda ilk konuşmayı yapan MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici, Hekimhanın bu kez hizmeti tercih edeceğine inandığını ifade ederek, Cumhur ittifakı Hekimhanda zafere hazırlanıyor. Daha önce yaptığımız hatalarla kazanabileceğimiz seçimleri kaybettik. Bu kez gerçekten güçlü, dürüst ve projeleri ile özlenen Hekimhanı inşa edecek bir adayla sahadayız. Memet Tabaroğulları, devlet tecrübesi bilgi ve birikimi ile Hekimhanı ayağa kaldıracaktır şeklinde konuştu.
Ak Parti Hekimhan İlçe Başkanı Salim Akyüz ise seçim sürecini büyük bir heyecan ve coşkuyla sürdürdüklerine dikkat çekerek, Hekimhan 31 mart tarihinden sonra cumhur ittifakının hizmetleri ile tanışacak. Ben inanıyorum ki Malatya Büyükşehirde adayımız Samı Er ile Hekimhan Belediye Başkanlığını kazanacağına canı gönülden inandığımız sayın Memet Tabaroğulları, birbirleriyle omuz omuza vererek hem Malatyayı hem Hekimhanı kalkındıracaklar. Ben inanıyorum, Memet Tabaroğulları Hekimhana yakışacak bir başkan olacak dedi.
Hekimhanlılar Buluşmasında cumhur ittifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları ise Bu hava şartlarına rağmen hemşerilerimin salonu doldurması ve bizleri yalnız bırakmaması benim için çok değerli. Bu 31 mart günü Hekimhanın vereceği kararı da çok net bir şekilde yansıtmaktadır şeklinde başladığı konuşmasında, Hekimhanı projelerimizle ihya edeceğiz ifadelerine yer verdi.
Toplantıya katılanlara önemli projelerle ilgili bilgiler veren Tabaroğulları, Yeraltı ve yer üstünde önemli bir potansiyele sahip Hekimhan ne yazık ki hak etmediği şekilde geri kalmış ve yaşam standartları arzu edilen noktaya gelememiştir. Hekimhan halkı bu durumdan memnun değil. Biz 40ın üzerindeki yeni projelerimizle birlikte Hekimhanı 100 nüfusa göre planlayacağız. Eğitime sınırsız destek vereceğiz ve geleceğin teminatı olan gençlerimizin eğitimi bizim önceliğimiz olacak. Ayrıca gençlerimizin kaliteli zaman geçireceği mekanlar ve sportif alanlar oluşturacağız. Emeklilere sanatsal faaliyetlerde de bulunabilecekleri merkezler kuracağız. Kadınlarımızı destekleyeceğiz. Hekimhanı projelerimizle ihya edeceğiz. Bu kardeşinize güvenin, sahip çıkıp destek verin. Zorlukları birlikte aşacağız diye konuştu.
Hekimhanlıların yoğun katılımda bulundukları toplantı yemek ikramı ile sona erdi.