casino siteleri

MHPli Tabaroğulları: Yaşanılabilir Hekimhanı herkes arzuluyor

POLİTİKA Haber Girişi : 06 Mart 2024 10:02
MHPli Tabaroğulları: Yaşanılabilir Hekimhanı herkes arzuluyor
İstanbulda yaşayan hemşerileri ile bir araya gelen Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Yaşanabilir Hekimhanı he
İstanbulda yaşayan hemşerileri ile bir araya gelen Cumhur İttifakının MHPli Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Yaşanabilir Hekimhanı herkes arzuluyor dedi.
Hekimhan ilçesindeki esnaf ve mahalle ziyaretlerini yoğun şekilde sürdüren MHPli Hekimhan Belediye Başkan adayı Tabaroğulları, İstanbulda Pendik Malatyalılar Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Pendik Malatyalılar Dernek Başkanı İsmet Kaya ile görüş alış verişinde bulunan Tabaroğulları, 31 mart yerel seçimlerini gurbetteki hemşehrilerimiz de yakından takip ediyor. Hekimhanlılar, ilçelerinin geri kalmasından ve gelişememesinden yana sitemli. Hekimhannın hak ettiği gelişmişlik düzeyine yükselmesini istiyorlar. Onlarla projelerimizi paylaştık. Görüyoruz ki Hekimhanlılar değişimi arzuluyor. Biz inanıyoruz ki Hekimhan tercihini yapacak ve Hekimhan 31 mart sonrası hızlı adımlarla yeni bir yaşama doğru ilerleyecek. Yaşanabilir Hekimhanı herkes arzuluyorşeklinde konuştu.
Cumhur ittifakının adayı MHPli Memet Tabaroğulları, İstanbulda yaptığı toplantılar da Hekimhanlı hemşehrileri ile sohbet etti ve 31 mart sonrası hayata geçirmeyi hedeflediği projelerini anlattı.