casino siteleri

Milletvekili Tüfenkci: TMO Pazartesi kayısı alımına başlıyor

Ekonomi Haber Girişi : 17 Eylül 2020 20:41
Milletvekili Tüfenkci: TMO Pazartesi kayısı alımına başlıyor
Malatya´da binlerce kayısı üreticisinin beklediği müjdeli haberi duyuran AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Toprak Mahsülleri Ofisi´nin Pazartesi ilk alımını gerçekleştireceğini söyledi.
Dünya kuru kayısı başkenti Malatya´da üreticilerinin dört gözle beklediği haberi AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Tüfenkci, Toprak Mahsülleri Ofisi(TMO)´nin 21 Eylül Pazartesi günü itibariyle kayısıda alım fiyatını açıklayacağını ve ilk alımı gerçekleştireceğini belirtti. Tüfenkci, mesajında, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan´ın müjdesini verdiği TMO´nun kayısı alımı ile ilgili Pazartesi günü alım fiyatı açıklanacak ve ilk alım Gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli´ye hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum."ifadelerine yer verdi.
Milletvekili Tüfenkci, kuru kayısı lisanslı depoculuğu ile ilgili de yaşanan son gelişmeyi de açıklayarak, "Malatya´mızda kuru kayısı ticaretinin gelişmesi ve hak ettiği yere gelmesi için büyük öneme sahip olan ve geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan Lisanslı Depo´muz faaliyet belgesini de aldı. Emeği geçenlere teşekkürediyorum. Malatya´mıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.