casino siteleri

Minik öğrenciler haber kanalı kurdu

Eğitim Haber Girişi : 23 Şubat 2024 08:47
Minik öğrenciler haber kanalı kurdu
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Hayırsever Lütfi Abay İlkokulunu ziyaret etti. Şimşek, Tomurcuk TV kanalı ile internet üzerinden haber yayınları yapan 4/D S
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Hayırsever Lütfi Abay İlkokulunu ziyaret etti. Şimşek, Tomurcuk TV kanalı ile internet üzerinden haber yayınları yapan 4/D Sınıfı öğrencileri ile bir araya geldi.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, kendisine mektup yazarak okula davet eden Hayırsever Lütfi Abay İlkokulu 2/B Sınıfı öğrencisi Fatıma Zehra Alaslanın isteğini geri çevirmedi. İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay ve Milli Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte Hayırsever Lütfi Abay İlkokulunu ziyaret eden Şimşek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. İlk olarak, oluşturdukları Tomurcuk TV kanalı ile internet üzerinden haber yayınları yapan 4/D Sınıfı öğrencileri ile bir araya gelen Şimşek, program konuğu oldu. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Şimşek, öğrencileri tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Vali Şimşek daha sonra Akçay ve Yener ile birlikte sınıf ziyaretlerinde bulundu. 2/B sınıfını ziyaret ederek kendisini okula davet eden Fatıma Zehra Alaslan ile yakından ilgilenen Şimşek, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Şimşek, Sivas Valiliği himayesinde kurum tarafından yürütülen HEDEF ve MİRAS Projeleri üzerine öğretmenlerle sohbet etti. Bu kapsamda okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Şimşek, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.