casino siteleri

Mormaş'ta Mustafa Zeren Sesleri

Malatya Haber Girişi : 03 Mayıs 2019 22:21
Mormaş'ta Mustafa Zeren Sesleri
Battalgazi Belediyesi MOR

 Battalgazi Belediyesi MORMAŞ Genel Müdürlüğüne iş adamı Mustafa Zeren'in getirileceği iddia edildi.

Deprem konutları

MESTON Genel Müdürlüğü görevine geçen MORMAŞ Genel Müdürü Fahri Ulubaba'nın yerine geçmesi beklenen iş adamı Mustafa Zereni Başkan Osman Güderinde sıcak baktığı iddia edildi.

MORMAŞ A.Ş. NEDİR

Malatya’da 1974 yılında çok ortaklı bir şirket olarak kurulan MORMAŞ A.Ş.(Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri A.Ş)  %95 i Battalgazi Belediyesine, %2 si çeşitli kurumlara ve %3 vatandaşa aittir. 27 yıl haciz , iflas ,zararla kapatılma mücadelesinin ardından 2001 yılından itibaren makus talihini yenmeyi başarmıştır.

2001 yılına kadar sadece okullara yaptığı sıra ve masa ile devlet dairelerine yaptığı işlerle yürütülmeye çalışırken 2001 den itibaren ufkundaki büyük değişiklik ile özel sektöre açılmış bireysel müşteri portföyünü genişletmiş ve özel işleriyle Malatya ve çeşitli illerde adını duyurmayı başarmıştır. Yaptığı yeni teknolojik yatırımlar ile kabuk değiştirerek mobilya ve dekorasyon sektöründe dinamik, güvenilir ve farklı bir hizmet anlayışı ile ilerlemesini sürdürmektedir.

Meydana gelen bu değişim ve gelişim iş ve müşteri artışında büyük bir patlamaya neden olmuş MORMAŞ A.Ş nin müşteri odaklı olmasından öte müşterinin MORMAŞ A.Ş odaklı olmasına neden olmuştur.Üretimdeki kalitesi ve yenilikleri müşteriyi cezp etmiş sipariş patlaması yaşanmıştır.

MORMAŞ A.Ş şuan da verimli bir kapasite ile çalışmakta olup İSO 9001 kalite belgesine sahip olan Şirketimiz 2009 yılında TSE ürün belgesini de bünyesine katarak güç kazanmıştır. Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olup ‘SİZ HAYAL EDİN , BİRLİKTE TASARLAYIP ÜRETELİM ‘ felsefesini benimseyerek yoluna devam etmektedir.

Yatak odası, yemek odası, genç odası, mutfak ve banyo mobilyası dışında büro mobilyası, okul ve dershane donanımları ve daha birçok ürünü bünyesinde eksiksiz olarak üretmektedir. Bunun yanında özel projeleri de bünyesine katarak dış cephe yapımından çatı kapamaya otel dekorasyonundan restorasyon dekorasyonuna kadar akla gelen bütün projeleri büyük bir özveri ile çalışarak zamanında ve eksiksiz olarak hayata geçirmiş ve emin adımlarla büyük başarılara imzasını atmıştır.

2009 yılı Temmuz ayında 28 kalem ürün çeşidiyle DMO ‘nun sanal kataloguna girmeyi başarmış olup , bu yıl içerisinde geçen yıla oranla bireysel müşterisini de iki katına çıkarmıştır. Girdiği ihaleleri de başarıyla alarak krizi fırsata dönüştürme gayreti içerisindedir. Geçmişten bu güne atıl bir durumda olan bu tesis şuanda üretimi ve siparişleriyle herkesin gurur duyacağı bir şirket halini almış olup her sene vergi rekortmenleri listesinde yerini almayı başarmıştır. Ülkemizde mevcut olan istihdam sorununa çözüm bulma yolunda gereken özveride bulunan şirketimizde şuan da çalışan sayısı 99 kişidir.

Güçlü tasarım ve uygulama ekibiyle hizmetinizdeyiz...

 

YouTube Haber arası