casino siteleri

Muhtarlardan Yeşilyurt SYDV'ye Plaket

Kültür-Sanat Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 17 Ocak 2020 20:14
Muhtarlardan Yeşilyurt SYDV'ye Plaket
Türkiye Muhtarlar Federas

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa EREN  ve Yönetim Kurulu üyeleri Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma Vakfı personellerine teşekkür ederek onların şahsında Vakfın  Müdiresi Sevgi ŞAHİN' e çalışmalarından dolayı plaket verdi..

Deprem konutları

Başkan EREN Ziyaret esnasında yaptığı konuşmada Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü olarak muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeler..

Mahallelerimizdeki yardıma muhtaç ailelerin ilk başvuru yerleri Sosyal Yardımlaşma  Vakfı Müdürlükleridir. 

Yardım için müracaat eden kişinin gerekli incelemesini titiz bir şekilde vakıf personelleri tarafından yapılmaktadır.. Kılı kırk yararak yardımın asli yerine ulaşmasında büyük gayret göstermekteler..Bu da biz muhtarları sevindirmektedir..

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şubesi olarak Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalardan duyduğumuz memnuniyeti plaket vererek teşekkür ettik dedi..

Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdiresi Sevgi ŞAHİN Muhtarlarımızın yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek şunları söyledi..

Bizim sahadaki paydaşlarımızın en başında muhtarlar gelmektedir..Gerek adres noktasında gerekse kişinin maddi durumu noktasında muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz..

Muhtarlarımız bizim göremediğimiz veya bize gelemeyen yol bilmeyen yardıma muhtaç aileleri bizimle irtibata geçirterek  devletin onlara sunduğu imkanlarla buluşturuyoruz..

Muhtarlar bizim gören gözümüz işiten kulağımız gibidirler..

Mahallenin fakirini,garibini en iyi bilen muhtarlarımızdır..

Biz sadece aracıyız devletimizin yardıma muhtaç ailelere yönelik yardımlarını ulaştırmakla görevliyiz. Bu görevimizi yaparken de muhtarlarımızla istişare halindeyiz..

Biz devletin şefkat eliyiz..Kapısı açıl mayanın kapısını açmak, bacası tütme yenin yardımına koşmak, yetimi,öksüzü,yaşlıyı,engelliyi,garib gurebayı devletimizin sosyal yardımlarıyla  buluşturmak bizim asli görevimizdir..

Devletimizin onlarca kalem sosyal yardımları bulunmaktadır..Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü olarak bu yardımları muhtaç ailelerimizle buluşturmak tayız..Elbetteki bu yardımlar gerekli incelemeler sonucunda verilmektedir..

Vakıf personelimiz sahaya çıktıklarında en büyük yardımcıları muhtarlarımızdır..

YouTube Haber arası

Özellikle yakacak yardımı(kömür) dağıtımı esnasında muhtarlarımız personellerimizle ev ev birlikte giderek yakacak yardımını muhtaç ailelere ulaştırmaktadırlar diyen  Sevgi ŞAHİN Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü olarak şahsım ve personelim adına muhtarlarımızın bizleri ziyaret ederek plaket vermelerinden dolayı  çok çok teşekkür ederiz dedi..