casino siteleri

Murat Nalçacı ve Osman Güder öyle bir şey yaptılar ki!

Malatya Haber Girişi : 30 Kasım 2018 14:08
Murat Nalçacı ve Osman Güder öyle bir şey yaptılar ki!
Mart seçimlerinin demokra

Aday adaylığı sürecinde tatlı rekabet, adayların birbirlerine başarı dilemekle kalmayıp birbirlerine jest yapmakla devam ediyor.
NALÇACI GÜDER'E, GÜDER NALÇACI'YA OY VERDİ
Malatya Sanal Haber olarak adaylık sürecinde belli periyotlarla anketler yapılıyor ve bu anketlere Malatya halkı büyük bir katılım gösteriyor. Bu da geçmiş seçimlere göre halkın yönetim konusunda daha duyarlı olduğunu gösteriyor. Bu duyarlılığa adaylar da tepkisiz kalmayarak anketlere bizzat katılıp rakiplerine oy veriyor. Bu davranışın karşılıklı jestlerde gelinen noktayı göstermesi Malatyada seçimlerinin demokrasi içinde geçeceğinin belirtisi olarak değerlendiriliyor.
Son olarak Battalgazi belediye başkanlığı seçimi için Malatya Sanal Haber sitemizin düzenlemiş olduğu ankette iki aday birbirlerine oy vererek karşılıklı jestlerle demokrasi gösterisi yaptığını görmekteyiz. Battalgazi için aday adayı olan MURAT NALÇACI ankette oyunu OSMAN GÜDER’e OSMAN GÜDER’de MURAT NALÇACI’ya vererek Malatya Sanal Haber'in düzenlemiş olduğu ankette birbirlerine oy vererek seçimlerin demokrasi içinde geçeceğini gösterdiler.

Deprem konutları

YouTube Haber arası

 Malatya Sanal Haber olarak adaylık sürecinde düzenli bir şekilde anket yapılmakta olup bu anketlerin siyasetin karar mekanizmalarında dikkate alınması haber sitemizin habercilik ve yayın çizgisinin bağımsız ve özgürlüğünü kanıtlıyor.