casino siteleri

MUSTAFA DESTİCİ: " TÜRKİYE CUMHURİYETİ PKK VE PYD'NİN YAPTIĞINI YAPAMIYOR MU?"

Gündem Haber Girişi : 24 Şubat 2015 09:22
MUSTAFA DESTİCİ:
BBP Genel Başkanı Mustafa
Suriye sınırının sıfır noktasına giden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici olay yerinden açıklamalar yaptı. BBP'nin Şanlıurfa Kongresi bölgede bulunan Destici 'Şah Fırat' operasyonunu duyunca bölgede yaşananları daha yakından takip etmek için sıfır noktasına gitti.
 
 
Sıfır noktasından açıklama yapan Destici şu şekilde konuştu:
Süleyman Şah Türbesi bizim için çok önemli göz bebeğimiz gibi bugüne kadar korundu. Türkiye'yi yönetenler Cumhurbaşkanı ve Başbakan daha önce tüm konuşmalarında buranın ne pahasına olursa olsun korunacağını söylemişlerdi. Biz de hem siyasetçiler olarak hem de Türk milleti olarak bu açıklamaları garanti olarak görmüştük. Hükümet üyeleri tarafından buradaki iddialar hep yalanlandı ancak dün gece bir operasyonla oradaki askerlerimiz tahliye edildi ve türbe tamamen boşaltıldı.
 
 
TSK SİYASİ İRADENİN EMRİNİ YERİNE GETİRDİ!
Bu operasyon Türkiye'yi yönetenlerin basiretsizliği öngörüsüzlüğünden oldu. Bu bir başarı değildir. Hiç kimse bu operasyonu bir başarı olarak göstermesin. Ben TSK'yı bundan ayrıyorum. Onlar siyasi iktidarın isteklerini yerine getirdi. Verilen siyasi emir ise büyük bir yanlıştır. Türkiye için ise bu büyük bir kayıptır. Adına ne derlerse desinler bunu bize hiç bir şekilde yutturamazlar. Yarın IŞİD oraya da gelirse ne yapacağız oradan taşıyıp sınırlarımızın içine mi alacağız. 
 
TÜRKİYE PKK VE PYD'NİN YAPTIĞINI YAPAMIYOR MU?
Yapılması gereken akşam giden kuvvetlermizin orada kalmasıydı gerekirse destek birliklerin oraya giderek topraklarımızı korumaktı. PYD-PKK, IŞİD'i Kobani'den gönderdi. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti PKK ve PYD'nin yaptığını yapamıyor mu? PKK Kobani'yi IŞİD tehlikesinden kurtardı da bir terör örgütünün yaptığını koskoca Türkiye Cumhuriyeti nasıl yapamaz bu acziyetin sorumlusu Türkiye'yi yöneten siyasi iradedir Ve bu yaptıklarının bedelini e ödeyecekler. Türbenin eski yeri de yıkıldıysa demek ki bir daha oraya dönmek gibi bir düşüncelerinin olmadığı da ortadadır. Bu operasyonunun kabul edilebilir bir tarafı yoktur.
 
İÇ GÜVENLİK PAKETİ BU OLAY GÜNDEMDEN DÜŞENE KADAR ASKIYA ALINMALI!
Daha önce de bu değişiklik havadan da karadan da yapılabilirdi. Helikopterler aracılığı ile 8 ay içerisinde bu nöbet değişimi yapılabilirdi. Zamanlama neden dün gece İç güvenlik paketinin olduğu günlerde neden bu yapıldı derseniz. Gündem değiştirme adına bu yapıldıysa bu iddia eğer doru ise bu iç güvenlik görüşmeleri derhal kesilmelidir. Süleyman Şah Türbesi operasyonu ülke ve dünya gündeminden düşene kadar bu paket askıya alınmalıdır. İç siyaseti gölgelemek adına bu operasyon yapıldıysa ben sadece yazık diyorum başka da bir şey demek istemiyorum.
KAYNAK:www.bbp.org.tr